Weddingplanners

Weddingplanner

Waarom een weddingplanner?

Je speelt voor een team en er is een coach. Waarom?

Om te leiden, beter te maken, om het meeste van de tijd op de baan te krijgen, om efficiënt, doordacht en voorbereid een berg werk te doen voordat je naar de praktijk gaat. koester de wedding planner ze is je trainer, je coach, je adviseur, en in sommige gevallen de ontwerper, en je teamgenoot van de structurering van het budget en het vasthouden daarvan. Zij is een belangrijk deel voor een succesvolle bruiloft. Een vakkundige, goed opgeleide, ervaren en creatieve weddingplanner kan een super unieke en bijzondere bruiloft neerzetten.

In Amerika kan geen bruidspaar zonder het is dan ook al jaren traditie dat je een weddingplanner inhuurt. In Nederland komt het langzaam op gang, maar de meeste bruidsparen vinden het zelf veel te leuk om alles voor te bereiden, vaak vinden ze de voorbereidingen even leuk als de trouwdag zelf. Maar a.s. bruidsparen die zelf geen tijd hebben en erg druk zijn, kunnen natuurlijk de hulp van een weddingplanner inroepen. Een weddingplanner bedenkt samen met jullie hoe jullie je trouwdag willen indelen en beleven, volgens jullie budget. Dit kan zijn het zoeken van de juiste trouwlocatie, feestlocatie.De muziek, bloemen, trouwvervoer, kleding. Ook kunnen zij jullie helpen bij het maken van speeches, en jullie dag van stadhuis naar feestzaal probleemloos laten verlopen. Een weddingplanner hoort de etiquette van het huwelijk te kennen. Je kan een weddingplanner inhuren voor de hele dag, maar ook voor een gedeelte van de dag, b.v. alleen voor de ceremonie.

Hoe gaan Weddingplanners te werk?

Een weddingplanner kan de hele dag op jullie trouwdag aanwezig zijn, om de hele dag goed te laten verlopen, hij of zij fungeerd in feite als een ceremoniemeester. Een weddingplanner kan ook bepaalde delen van jullie bruiloft verzorgen.
Kortom kom je ergens zelf niet uit met de organisatie van jullie trouwdag kan je altijd hulp vragen bij een weddingplanner.

Hoe vind ik een goede weddingplanner:

Een goede weddingplanner is aangesloten bij het BWPN. Wij hebben op onze site per provincie goede weddingplanners geselecteerd.

Wat is het BWPN

BWPN Beroepsorganisatie weddingplanners Nederland.
Als beroepsorganisatie maken zij zich sterk voor de belangen van weddingplanners en hun opdrachtgevers.
BUPW staat voor Beroepsorganisatie 'United Professional Weddingplanners'.
De naam zegt het al, dit is een beroepsorganisatie voor professionele wedding planners die gezamenlijk op deze wijze zo naar buiten willen treden.

meer weddingplanners in Drenthe | Flevoland | Friesland | Gelderland | groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Utrecht | Zeeland | Zuid Holland

Deel

 

Meer onderwerpen