Decoratie voor ceremonie, kerk en trouwlocatie

Decoraties ceremonie

Een geweldige binnenkomst in trouwlocatie!

De kerk versieren gemeente of waar de ceremonie ook gevierd wordt, dit kan zijn op het strand, in een tuin of een prachtig kasteel, steeds vaker kiezen bruidsparen voor een alternatieve trouwlocatie.

Het gangpad kan versierd worden met bloemblaadjes, en de eerst rij stoelen van het gangpad kunnen mooi versierd worden op een relatief goedkope manier.
Enkele voorbeelden: Koop in een tuincentrum kleine zinken bakjes, vul deze met wat groen uit de tuin, eventueel hortensia uit de tuin, of koop de op dat moment goedkope bloemen. Met Gipskruid en groen krijg je vaak al een mooi effect. Voor de kerkbanken kun je hetzelfde doen. Wil je het geheel compleet maken, koop dan tule op een rol, en maak hier de finishing toch mee. In plaatst van bloemen kun je ook kiezen voor kaarsen, of enkele mooie glazen vazen op de grond van het pad,en strooi hier wat bloemblaadjes omheen. Ook kun je grotere zinken bakken kopen, en deze om de 2 a 3 meter in het gangpad plaatsen. Je kunt ook alleen de stoelen versieren met tule of lint. Een mooi effect is oude jampotten of blikken vullen met bloemen, en met een tule strik om de kerkbanken hangen. Zo heb je een overweldigend gangpad in kerk of gemeentehuis.

Inspiratie opdoen voor je decoraties

 

Decoratie ceremonie aan stoelenDecoratie met blauwe hortensia

Decoratie linten en bloemenPomander boeket wit voor stoelen

Tule decoratie kerk bruiloftStoeldecoratie geelOranje decoratie stoelen ceremonie

Versiering met pompoenenOranje decoratie met blikkenKerkdecoratie

Roze stoeldecoratieStoeldecoratie met roze tule

decoratie trouwceremonie buitengangpad kerk decoratiedecoratie ceremonie kerkceremonie decoratie

decoratie kerkDecoratie kerkbankendecoratie kerk huwelijkdecoratie kerk bloemen

 

Deel