Trouwmagazine bladen

Voor een goede voorbereiding van een huwelijk heb je toch een stukje inspiratie nodig op het gebied van bruidsmode, maar ook informatie over bepaalde merken van trouwartikelen. Behalve trouwbeurzen zijn er uiteraard diverse trouwmagazine, boordevol foto’s en voorbeelden bij de boekhandel te verkrijgen voor bruid en bruidegom en ter oriëntatie voor je trouwdag.

Er zijn ook diverse online trouwbladen die hun magazine publiceren en waar je makkelijk alles kunt vinden met actueel nieuws, aanbod, en trends op het trouwgebied. Hier vind je tips over magazines en tijdschriften over trouwen in Nederland en België, veel plezier met de voorbereidingen van jullie huwelijk.

Wit Weddings

Op zoek naar inspiratie? WIT Wedding is hét trouwmagazine voor brides-to-be die de lat hoog leggen. Je vind heel veel trouwjurken en accessoires, de mooiste weddingstyling, originele tips van weddingplanners, hilarische trouwtaferelen van bekende columnisten, toptrouwlocaties, honeymoon hotspots, diepgravende artikelen en de beste adresjes. WIT verschijnt vier keer per jaar en is onder andere te koop bij AKO, Bruna, Primera, Readshop, Bijenkorf en bij de meeste supermarkten.

Magazine Trouwen

Magazine TROUWEN is al jarenlang hét toonaangevende blad voor bruidsparen, met de meeste informatie over bruidsmode en leuke huwelijkstips. Elk kwartaal weer wordt de meest actuele mode gepubliceerd, daarnaast komen alle tips voor bruiden en goms actueel aan bod. Magazine TROUWEN verschijnt elk kwartaal en houdt je op de hoogte van alles omtrent de mooiste dag van je leven. .Te koop in alle bekende boekhandel.

Magazine bruidenbruidegom

Bruid & Bruidegom Magazine

Op deze Magazine kun je in één oogopslag zien wie elkaar eeuwige trouw gaan beloven.
Ben je benieuwd wanneer de buurjongen in het huwelijksbootje stapt of wie Katja Schuurman tot haar echtgenoot heeft uitverkoren, je kunt het zien in het trouwregister van Bruid & Bruidegom Magazine.
Tenminste, als ze hun huwelijk bij ons aangetekend hebben. Het dikke Bruid & Bruidegom Magazine (altijd ruim 500 pagina’s!) komt iedere drie maanden nieuw uit en is te koop in de supermarkt, boekhandel of kiosk voor slechts 6 Euro. Bruid & Bruidegom Magazine, het meest gelezen bruidsblad van Nederland!