Trouwmagazine bladen

Voor een goede voorbereiding van een huwelijk heb je toch een stukje inspiratie nodig op het gebied van bruidsmode, maar ook informatie over bepaalde merken van trouwartikelen. Behalve trouwbeurzen zijn er uiteraard diverse trouwmagazine, boordevol foto’s en voorbeelden bij de boekhandel te verkrijgen voor bruid en bruidegom en ter oriëntatie voor je trouwdag.

Er zijn ook diverse online trouwbladen die hun magazine publiceren en waar je makkelijk alles kunt vinden met actueel nieuws, aanbod, en trends op het trouwgebied. Hier vind je tips over magazines en tijdschriften over trouwen in Nederland en België, veel plezier met de voorbereidingen van jullie huwelijk.

Trouwmagzine ja ik wil

Verliefd, verloofd of 20 jaar getrouwd? Dat mag gevierd worden! Het is een mooie gelegenheid om jullie liefde aan elkaar te bevestigen. Sommige mensen durven het wel eens te vergeten, maar het jawoord is het belangrijkste ritueel van de dag, belangrijker dan de fotoshoot, het aansnijden van de taart of de openingsdans. Het is een moment dat alleen van jullie is, waarop je elkaar nog eens vertelt waarom je daar staat. En nee, dat hoeft niet voor 100 paar ogen, het hoeft niet om drie uur ’s middags en het hoeft geen uur te duren. Een ceremonie moet passen bij jullie persoonlijkheid. Je geloften voor elkaar uitspreken op bed, op het strand, in het bos, op een industriële site, met zijn tweetjes of in het bijzijn van intimi… alles kan, alles mag, als jullie je er maar goed bij voelen. Ja, ik wil helpt jullie om nog meer betekenis te geven aan dit bijzondere ritueel. Het is een inspiratieboek vol creatieve ideëen en prachtige foto’s, met aandacht voor de honderden dingen waaraan je moet denken en wat je wanneer moet regelen, met testimonials, tips van professionals, DIY-ideetjes… Ja, ik wil is een perfecte leidraad voor iedereen die zijn liefde op een persoonlijke en bijzondere manier wil vieren. Bestel hier ja ik wil voor 24,95

Indie Bride bruidsmagazine

Indie bride is een Engelstalig bruidsmagazine voor moderne bruiden. Een tijdschrift over trouwen met trouwinspiratie voor een moderne bruiloft. We betoveren je in dit trouwtijdschrift met unieke trouwjurken en moderne trouwideeën en alles op het gebied van bruidsmode, bruiloft stationery en tafeldecoratie bij het bruidsdiner. We helpen je aan de juiste trouwleveranciers met de mooiste trouwfotografie, moderne trouwjurken, wedding planners en stylisten.

Bestel hier Indie Bride voor 16,95

Bruid & Bruidegom Magazine

Op deze Magazine kun je in één oogopslag zien wie elkaar eeuwige trouw gaan beloven.
Ben je benieuwd wanneer de buurjongen in het huwelijksbootje stapt of wie Katja Schuurman tot haar echtgenoot heeft uitverkoren, je kunt het zien in het trouwregister van Bruid & Bruidegom Magazine.
Tenminste, als ze hun huwelijk bij ons aangetekend hebben. Het dikke Bruid & Bruidegom Magazine (altijd ruim 500 pagina’s!) komt iedere drie maanden nieuw uit en is te koop in de supermarkt, boekhandel of kiosk voor slechts 6 Euro. Bruid & Bruidegom Magazine, het meest gelezen bruidsblad van Nederland!