Het plannen van een bruiloft is een grote uitdaging en het plannen van een bruiloft voor lesbische stellen is nog moeilijker. Het algemene doel zou moeten zijn om een ​​huwelijk te creëren dat je persoonlijkheid en unieke liefde voor elkaar weerspiegelt. We hebben wat leuke tips voor een lesbische bruiloft.

Planning

De eerste stap zou zijn om alles op te schrijven hoe jullie bruiloft zou moeten zijn. Denk aan thema’s, kleuren en bloemen. Beide vrouwen moeten hun inbreng opnemen, zodat beide een eerlijke stem krijgen. Kies dingen die zinvol zijn voor jullie relatie. Als je toekomstige vrouw je een roos gaf op je eerste date, voeg dan een hoop rozen toe voor de decoratie. In dit stadium wil je misschien ook al overwegen waar de huwelijksreis plaatsvindt? Alles van tevoren plannen is een geweldige eerste stap op weg naar de ultieme trouwdag.

Je moet ook muziek kiezen voor de ceremonie. Kies liedjes die betekenisvol zijn voor jullie relatie, evenals liedjes die leuk en vrolijk zijn.

Uitnodigingen zijn het eerste wat je gasten zullen zien. Je kunt ervoor kiezen om ze grappig en leuk te maken, of romantisch en stoer. Het is geheel aan jullie. Wat ook het geval is, neem een ​​goed doordachte boodschap voor de binnenkant, en laat jullie gasten weten hoe belangrijk het is dat ze komen.

De outfit voor een lesbische bruid

Kies bij het kiezen van de outfit of jullie allebei een jurk zullen dragen, of dat iemand een pak zal dragen. Veel lesbische bruiloften hebben betrekking op twee meisjes die een trouwjurk dragen of een van hen draagt ​​een pak. Het maakt niet uit, zolang je allebei blij bent met je outfit voor de grote dag. Beide vrouwen kunnen zelfs een smoking dragen, als dat de voorkeur heeft. Als je het type vrouw bent dat nooit een jurk draagt, voel dan geen druk om een ​​jurk op je bruiloft te dragen. (Hoewel, als je het gewoon wilt veranderen, ga ervoor!) Jurken, pakken, mantel pakjes, broeken en jumpsuits zijn slechts enkele van de opties die verder gaan dan traditionele jurken en die beschikbaar zijn voor bruiden. Als je op zoek bent naar een meer op herenkleding geïnspireerde outfit, zorg er dan voor dat je voldoende tijd hebt om er een te vinden die goed past.

 

Je kleding afstemmen terwijl je het geheim houdt voor je verloofde

Nu je allebei weet welk soort trouwkleding je wilt, wil je zeker weten dat het overeenkomt. Hoe ga je dit matchen? Als je verschillende soorten kleding draagt ​​(bijvoorbeeld een jurk en een pak), is dit niet zo’n moeilijk probleem, maar als je allebei een jurk draagt ​​of beide ’n pak draagt, kan het dat wel probleempje zijn.

Koop je trouwkleding in dezelfde bruids of kostuumwinkel, maar op verschillende dagen. Praat met de verkoopmedewerkers om hen te laten weten  wat ieder van jullie zoekt, zodat je ervoor kunt zorgen dat de stoffen, kleuren en stijlen elkaar aanvullen zonder de verrassing te bederven.
Stel een familielid of vriendin in als tussenpersoon. Deze persoon gaat samen met je shoppen om ervoor te zorgen dat de stijlen, kleuren en stoffen niet botsen.
Werk samen om een palet met kleuren te bepalen en te bepalen welke tinten wit (als je voor wit gaat) het best complementeren. Ga dan naar de winkel met deze tinten in de hand, wetende dat ze goed zullen matchen met de andere kleuren.
Als je eenmaal weet welke lesbische trouwkleding je gaat dragen, is er ook de vraag hoe je de accessoires gaat gebruiken.

Sluiers

Het is heel belangrijk dat de sluier overeenkomt met de jurk, dus maak je niet al te veel zorgen over sluiers die bij elkaar passen . De gewoonte bij sluier wijsheid is dat een meer eenvoudige sluier een meer sierlijke jurk zal aanvullen, en een meer uitgebreide sluier zal een meer klassieke jurk omlijsten.

Sluier Lesbische bruid

Kostuum accessoires

Als je van plan bent om stropdassen, strikjes, gilets of bretels aan je trouwkleding toe te voegen , zijn dit extra items die op de een of andere manier moeten worden gematchet met de look van je toekomstige vrouw. Als je allebei een kostuum gaat dragen, zorg er dan voor dat deze accessoires combineren met elkaar. Wanneer een bruid in een pak zit en een ’n jurk draagt, is de kans klein dat deze accessoires gaan botsen met elkaar, vooral wanneer je een samenhangend kleurenpalet hebt afgesproken.

Bruidsmeisjes hoeven geen meiden te zijn

Heb je je zinnen gezet op bruidsmeiden of bruidsmannen, en weet je niet hoe dit aan te pakken? Nou maak het gewoon simpel, neem gewoon mannen en vrouwen, en match deze met elkaar. De vrouwen die graag in een pak gaan, kunnen dezelfde pakken aan als de mannen. En uiteraard de bruidsmeiden die liever een mooie jurk aan hebben, kunnen stralen in een jurk. Of ook een leuke tip, ga gewoon voor een Dragqueen.

Bruidsboeket

Je wilt waarschijnlijk ook wat bloemen of een boeket toevoegen op je trouwdag. Bruiden in jurken dragen vaak een boeket , maar niet altijd. De meeste bruiden die pakken dragen, zullen kiezen voor een corsage. Zorg dat je bloemist weet wat je wensen zijn, hoe dan ook. Ook als je besluit dat beide bruiden een boeket dragen, zorg dat  ze elkaar niet over vullen. Misschien een leuke tip om dan allebei 1 bloem in de hand te houden.

Bruidsboeket lesbische bruid

Wie loopt met de bruid door het gangpad?

Voor een moderne vrouw kan het idee om “overgebracht” te worden, gedateerd en seksistisch zijn. In plaats van dit deel van de ceremonie gewoon te negeren, kun je het toch op een leuke manier doen.
Wanneer jullie het einde van het gangpad bereiken, geef je beide ouders een knuffel. Er worden geen woorden gezegd.

Tenslotte

Niet alleen zal deze dag je trouwdag zijn voor de rest van je leven, maar het zal officieel de dag zijn dat je gaat trouwen. Deze dag zou voor jullie beiden een sprookjesachtige ervaring moeten zijn en een die je voor altijd zult herinneren. Meer inspiratie voor de gay bruid vindt je hier!