Ledscherm busje huren bruiloft

Ledscherm met bus huren op je bruiloft

Q-ledbusje brengt bruiloft in beeld

“Een échte eycatcher…” en “Gaaf die T2 oldtimer! Past heel goed in de sfeer van het feest…”. Dat zijn zomaar twee quotes van mensen die het Q-ledbusje hebben gehuurd tijdens de huwelijksdag. Het is functioneel en heeft een passende toegevoegde waarde aan het feest.

Het Q-ledbusje heeft op het dek een groot ledscherm met hoge resolutie waarop alle video- en fotobeelden vertoont kunnen worden. Ook live camerabeelden, rechtstreekse uitzending of videostream kan op het scherm geprojecteerd worden. Het Q-ledbusje beschikt over een ingebouwde kleine geluidinstallatie en een eventueel eigen stroomaggregaat, dus het busje kan ook rijdend beelden vertonen of van locatie naar locatie rijden.

Heel veel mooie plekjes in Nederland heeft het Q-ledbusje al mogen bezoeken. Zoals in het pittoreske Nieuwkerk(Goirle), daar staat een klein kerkje waar slechts 30 personen in kunnen. Het bruidspaar had 200 personen op de gastenlijst. Naast het kerkje is een mooie binnentuin waar de overige 170 gasten in een sfeervolle entourage konden zitten. Met een live- camera verbinding werd beeld en geluid vanuit het kerkje op het Q-ledbusje in de binnentuin vertoont. Zo konden alle gasten de huwelijksvoltrekking die in het kerkje plaats vond live meekijken. Als extra werd de opname ook nog via een YouTube videostream uitgezonden. Thuis waren nog eens 105 gasten die er niet bij konden zijn maar wel rechtstreeks het feest mochten meebeleven.
Later die dag werden ook mooie, ontroerende en hilarische video- en foto momenten van het bruidspaar vertoont, wat de feestvreugde verhoogde.

Video boodschap

Een andere toepassing is het Q-ledbusje gebruiken voor een videoboodschap, om mensen te bedanken. Hoe leuk is het dat het ledbusje bij iemand – toet-toet – voor de deur komt rijden en dat gelijk de vooraf opgenomen videoboodschap start: “Bedankt, voor al je goede zorgen…”
Zo is het mogelijk om op een dag meerdere adressen te bezoeken.

Er zijn twee versies van het Q-ledbusje, eentje geheel wit en de andere wit/oranje. Het is mogelijk om het busje een beetje aan te kleden in de stijl van het event. Bijvoorbeeld van afneembare posters of stickers voorzien. Of aankleden met ballonnen, toeters en bellen. In overleg voor speciale events kan het busje ook helemaal gewraped (volledig bestickerd) worden.

De geschiedenis van het busje

Het VW T2 pickup busje is gebouwd in 1976. De pickup werd die tijd gebruikt door een groenteboer in Griekenland. Oorspronkelijk was hij blauw. In 2011 is de groenteboer gestopt en volgden trieste jaren voor het busje… Hij was ‘afgeschreven’ en stond buiten weg te kwijnen… tot 2019, toen heeft een Nederlandse handelaar hem opgekocht en naar Nederland verscheept. QledX heeft deze in 2020 overgenomen en opgeknapt tot zoals het Q-ledbusje nu is.

 Ben je geinteresseerd in dit mooie Ledbusje, neem snel een kijkje naar de mogelijkheden.

 ledscherm-bus-huren