tips-trouwkaarten

Als je iets anders wilt als de traditionele trouwkaarten

Hier zijn geweldige ideeën sommige zelfs gek, maar leuke tips die je kunt gebruiken voor je bruiloft uitnodigingen.trouwkaart-op-cdTrouwkaart video

Wie zegt dat je een kaart, een envelop, en een stuk papier moet gebruiken voor je huwelijksuitnodiging? In plaats van drukkerijen te raadplegen, en bladeren in boeken , waarom niet een video expert vragen om de meest unieke bruiloft uitnodiging te versturen? Het versturen van een trouwkaart op video zal je familie en gasten zeker verrassen, en een cd’tje is echt niet duur. Maar je hebt wel iets super origineels.En natuurlijk kan je voorgedrukte cd’s laten maken met jullie foto erop, of een andere afbeelding.

trouwkaart-puzzelGebruik spellen en puzzels

Hoe zit het met iets uit de gewone legpuzzel-geïnspireerde trouwkaart?
Nou, laat uw gasten maar eens flink puzzelen voordat ze weten van wie de trouwkaart is.
Slechts een paar puzzelstukjes , maak er geen honderd van.
Maar deze vorm van trouwkaart zal zeker uniek en goed zijn.

trouwkaart-flesDe gebruikelijke envelop

Hoe zit het in plaats van het gebruik van een envelop , je kan ook gebruik maken van een klein flesje om je trouwkaart als een message-in-een-bottle te versturen? Of denk aan een boodschap in een blikje.
U kunt ook met een boeket bloemen, een beer, of zelfs in een doos bonbons je uitnodiging versturen.
Laat je fantasie de vrije loop om te zien hoe creatief je kunt zijn.

tekst-trouwkaartMaak originele teksten

In plaats van het kiezen van de vooraf voorgedrukte teksten van uw uitnodigingen , die je meestal bij de drukker vindt of op internet maakt iets uit je eigen. Laat je hart spreken en luisteren. Schrijf een origineel gedicht, een lied, of zelfs je eigen liefdes verhaal en gebruik die voor de formuleringen.

 

trouwkaart-schelpGebruik versieringen

Het is leuk om een trouwkaart te geven met een uniek gevoel erin of zelfs je eigen foto erin.
Als je wilt, kunt je zelfs een schelp voor strand bruiloften gebruiken, kant voor kerkelijke huwelijken, of een bloem voor de tuin bruiloften. Het hoeft niet veel te zijn, maar deze kleine dingen maken uw uitnodiging speciaal, aantrekkelijke, en heel anders dan wat je normaal ziet in de winkels.

Vintage trouwkaarten

Steeds meer bruidsparen geven een vintage thema aan hun bruiloft, natuuurlijk kan de trouwkaart dan niet ontbreken in deze stijl. Het leuke van dit thema is dat je zelf veel kan doen., zoals oud look a like papier kopen, en deze kaarten met stukjes kant versieren, ook kun je er oude knopen op kwijt. Je kan tegenwoordig ook kant en klare vintage kaarten kopen. Kijk eens bij Leintjes voor leuke vintage kaarten.

Artikelen trouwkaarten

Zelf trouwkaarten maken

Zelf trouwkaarten maken

Zelf trouwkaarten maken Of u nu om een krap budget gaat, of omdat je ervoor wil zorgen dat je trouwkaart

Save the date kaarten

Save the date kaarten

Wil je er zeker van zijn dat alle genodigden aanwezig zullen zijn op jullie bruiloft? Met een Save the Date

Trouwkaarten met ballon

save the date kaarten met ballon

Ontwerp je eigen save the date kaart!! Ballonnen hebben altijd en altijd een synoniem met feestelijke aangelegenheden.Je vrienden en familie