Save the date kaarten

Save the date kaarten

Wil je er zeker van zijn dat alle genodigden aanwezig zullen zijn op jullie bruiloft? Met een Save the Date kaart vraag je jouw gasten rekening te houden met een specifieke datum. Trouw je in het buitenland? Dan kunnen jouw gasten de kosten voor de reis incalculeren.

Kortom een Save the Date kaart is:
Een belangrijke manier om jullie familie en vrienden op de hoogte te stellen van de mooie viering die komen gaat.

Wat moet er op een Save the Date kaart staan?

Op een Save the Date kaart vermeld je natuurlijk jullie namen en de datum van jullie trouwdag. Wanneer het huwelijk in het buitenland plaatsvindt is het handig om ook de locatie te vermelden. Verdere informatie over jullie trouwdag vermeld je op de officiële trouwkaart.

Wanneer verstuur je een Save the Date kaart?

Met een Save the Date kaart nodig je jouw gasten op tijd voor de bruiloft uit. Zo kunnen zij deze ruim van tevoren inplannen. Zodra de datum van jullie huwelijk vast staat kun je in principe al Save the Date kaarten versturen. Doorgaans worden Save the Date kaart zo’n 6 maanden voor het huwelijk verzonden.

Save the Date kaart versturen met Kaartje2go

Als je jullie trouwdatum aankondigt wil je dit graag op een manier doen die bij jullie past. Bij Kaartje2go begrijpen ze dit als geen ander, je kunt hier kaarten maken die volledig gepersonaliseerd zijn. Maak bijvoorbeeld een Save the Date kaart met eigen foto, of kies een bestaand ontwerp en pas deze geheel naar eigen wens aan. Bij Kaartje2go kun je kiezen uit tientallen prachtige Save the Date kaarten. Doordat alle onderdelen van de kaart naar eigen smaak zijn aan te passen kom je altijd tot een persoonlijke en unieke kaart die perfect bij jullie past.

Natuurlijk wil je dat jullie Save the Date kaart helemaal perfect is. Bij Kaartje2go kun je daarom gratis een proefdruk laten maken van je Save the Kaart. Zo kun je het kaartje eerst eens in het echt bekijken, alvorens een set kaarten te bestellen.

Hier vind je te gekke save the date kaartjes

Save the date kaartjes bestellen