Trouwkaarten

Je eigen trouwkaarten eenvoudig ontwerpen

Zo maak je zelf makkelijk je eigen trouwkaart

Eindelijk is het zover. De grote vraag is gesteld en de dag waar elk klein meisje van droomt is aangebroken. Je gaat trouwen met de liefde van je leven! Nu begint het echte werk pas, het plannen van de bruiloft. Een datum vaststellen, trouwjurk, gastenlijst etc. En wat doe je met je trouwkaart?

Een Trouwkaart op maat

In deze tijd kan alles wat betreft trouwkaarten. Voor elke smaak is er wel een mooie uitnodigingskaart te vinden. Je kunt het zo speciaal maken als je zelf wilt, zo modern mogelijk of juist een klassieke kaart.

Er zijn veel aanbieders op internet om je trouwkaarten zelf te ontwerpen.  De kaarten zijn ontworpen door een professionele trouwkaart designers en zijn allemaal op hun eigen wijze uniek.

Het unieke  is dat elke trouwkaart helemaal is aan te passen naar je eigen smaak. Je ontwerpt als het ware je eigen trouwkaart met beschikbare elementen. Je kunt elementen van andere stijlen toevoegen of items juist vervangen voor een ander item binnen hetzelfde thema.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen je trouwkaarten om de kaart in tact te houden en alleen de tekst te veranderen. Heb je een schitterend ontwerp gevonden, maar wil je naast een eigen tekst de kaart toch in een andere kleur? Geen probleem, je kunt de kleur ook eenvoudig aanpassen. Wil je zelfs je kaarten digitaal versturen, een super idee, het scheelt enorm in de kosten.