Dj bruiloft

Tips en links over Dj’s, Drive-in-show

De DJ en zijn platen/cd
DJ’s zijn er in alle soorten en maten. En meestal hebben ze veel muziek. Hoeveel uur draait de DJ standaard. DJ’s ’n Drive In Shows draaien standaard 5 uren,de opbouwtijd is 1 uur voor het feest, De afbouwtijd is na afloop van het feest.Belangrijkste onderdeel

Een van de belangrijkste onderdeel op ’n feest is natuurlijk de muziek.Wil je een feestband, of een DJ, regel dit dan bijtijds, want de beste bands en dj’s zijn vaak al een jaar van tevoren geboekt.Vergeet niet voor muziek te zorgen op het gemeentehuis of voor in de kerk. 

Tip voor het boeken

Welke muziek draaien de DJ’s? Het is beter rechtstreeks een Dj te boeken, dit bespaart een hoop geld, en je kan je wensen direct doorgeven. Het voordeel van rechtstreeks boeken is dat je direct contact hebt met de Dj. Zorg dat de Drive-in je een overeenkomst stuurt,waar alles precies in staat, zoals speelduur,aanvang en einde. Maak duidelijk prijsafspraken van te voren over de totale prijs.Stel een lijst samen met jullie wensen.Zorg dus dat de DJ qua smaak bij jullie past. Informeer of hij geluid en een lichtshow meeneemt. Check wat er nodig is aan elektriciteit.
Ga af op de ervaring van de dj, Drive-in-show of zingende dj’s die al jarenlang ervaring hebben om uw feest tot slagen te brengen.

Tips feestavond

Probeer een logische indeling van uw feest te maken. Dus plan stukjes/ speeches/optredens bij voorkeur aan het begin van de avond, zodat uw gasten het tweede gedeelte van de avond ongestoord kunnen swingen.