kus bruidspaar

De bruiloft kus

De perfecte eerste kus als man en vrouw

Waarschijnlijk een van de meest bijzondere kussen is degene die als je officieel aangekondigd wordt als man en vrouw! Deze kus heeft wel een beetje denkwerk nodig, maar maak je geen zorgen, we hebben een artikel samen gesteld om jullie te helpen beslissen hoe lang, kort, nat, droog, hij mag zijn.
Het plannen van een bruiloft is leuk en stressvol. In een poging om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, wordt de eerste kus maar zelden besproken. Veel paren gaan ervan uit dat het allemaal wel natuurlijk zal verlopen op deze dag. Maar de zenuwen en een meer dan aandachtig publiek gevuld met familieleden kan de natuurlijke liefde en romantiek van dat aller belangrijkste knuffel element belemmeren. Het wordt aanbevolen dat jullie een duidelijk idee hebben van hoe jullie eerste zoen als man en vrouw eruit gaat zien.Jullie hebben straks alleen nog maar het fotomoment dat jullie zelf terug zullen zien.Natuurlijk, bespreek het eerst met je aanstaande, en misschien ook met je ouders of familie. Hun feedback en advies is erg belangrijk, en moet zorgvuldig worden meegenomen. Fotografeer en film de verschillende kus opties, en speel ze voorzichtig terug om te beslissen welke het meest geschikt lijken. Vraag een goede en vertrouwde vriend te kijken naar jullie kussen en vraag een eerlijk advies vanuit een objectief perspectief.

Bekijk films en videoclips (op www.youtube.com, bijvoorbeeld) van andere paren die kussen op hun trouwdag. Kijkend naar deze kunnen jullie een aantal ideeën krijgen over wat voor soort afbeeldingen je wel en niet wil.

Als je eenmaal hebt besloten wat voor soort kus je wilt, kunnen jullie misschien een aantal keer gaan oefenen. Het is ook een goed idee voor de bruid om te oefenen als je een sluier draagt, als je bang bent dat de bruidegom er aan blijft hangen of hem aftrekt.

Hoewel de soort kus volledig afhankelijk is van het paar, is het over het algemeen niet aanvaardbaar voor de Franse kus, of met de tong, in dit geval. Deze eerste kus is bedoeld om de inzet en vereniging van de bruid en bruidegom op elkaar te vertegenwoordigen, en vindt plaats in een respectabele context, soms zelfs binnen een plaats van aanbidding. Het wordt ook bekeken door oudere gasten, familieleden en kinderen, die kunnen worden beledigd door een meer progressieve weergave van genegenheid.

Volgens oud bijgeloof, kan de bruiloft kus de ziel van de bruid ontmoeten en zich vermengen met die van de bruidegom, zodat ze op dat moment één worden. Om deze reden, als het niet “correct” wordt gedaan in het advies van de bijgelovige, kunnen het echtpaar en hun huwelijk niet een goede kans van slagen hebben. Echter, als de kus romantisch is en past bij de context, wordt het echtpaar belooft een gelukkig leven samen te hebben.

De eerste kus is waarschijnlijk belangrijker voor de toeschouwers dan voor het bruidspaar zelf. Om deze reden kan het nodig zijn om te negeren wat je idealiter zou willen doen (het hebben van een lange, natte kus, bijvoorbeeld) en plaats bieden aan de verwachtingen van de gasten. Dit zal ervoor zorgen dat de ceremonie is verzekerd van zijn waardigheid en geschikt voor een breed scala aan gasten.

Na de ceremonie, is het foto tijd en de perfecte tijd om een beetje plezier te hebben, te ontspannen, en creatief te zijn. Hier kunnen jullie je eigen “kiss foto” gebruiken. Als een foto met een speciale kus hier en daar voor jullie belangrijk is, vergeet deze dan niet toe te voegen aan jullie verlanglijst van foto’s voor de bruiloft, zodat jullie fotograaf deze niet mag missen.

Bruiloft kus

Bekijk het leuke filmpje van een bruiloft kus.