Gastenkaartjes bruiloft tafels

Tafelschikking gasten bruiloft

Gastenkaartjes-tafel-bruiloft

Maak zelf een mooie tafelschikking voor je bruiloftsgasten

Het ontwerpen van een plattegrond met tafelnummers en namen van de gasten kan je op een leuke speelse manier neerzetten.
Maak er een blikvanger van bij de entree, zo weten je gasten waar ze moeten gaan zitten, en hoeven ze niet de hele zaal door te lopen om op iedere tafel te kijken of hun naam daar staat. Na verloop van tijd zullen de gasten toch wel gaan wisselen van tafel, en word de bruiloft vanzelf losjes. Hieronder heb je leuke tips hoe je de tafelsschikking voor je bruiloft op een speelse manier kan maken.Rustieke ladders … zo’n leuke manier om uw gasten namen op weer te geven. Versier de ladder met een hoop kitscherige dingen, zet mooie flessen op de ladder, en versier hem rijkelijk met bloemen, het moet een echte blikvanger worden. Zelfs de oude kerstlampjes kan je erin verwerken.

Naamkaartjes-tafel-raam

Oude ruiten en vensters een geweldige manier om te gebruiken, en vooral voor een vintage bruiloft. Zet hem op een oude stoel, en leg je bruidsboeket erbij. Gebruik een felle roze of blauwe pen, dit geeft een geweldig effect.

Gastenkaartjes-macarons

Macaron met schattige kleine vlaggen. Elke kleur staat voor een andere tafel nummer.

Tafelschikking-bruiloft-oude-koffer

Oude koffers zijn een populair idee, en staan erg leuk bij een vintage thema.

tafelschikking-bruiloft-waslijn

Waslijnen met leuke gekleurde wasknijpers is een betaalbaar en handig idee. Je kunt dit zo leuk maken als je wilt , als voorbeeld met leuke lintjes aan de waslijn.