Besparingstips bruiloft

Trouwen 5 romantische besparingstips

Een bruiloft is een dure aangelegenheid, vaak maken paren de fout te denken “we moeten grote brokken geld besparen in een korte tijd” of zelfs een lening aangaan. Echter, de uitvoering van kleine gewone veranderingen kunnen al wonderen doen voor je budget en jullie romantische leven. Hier zijn enkele voorbeelden:

1. Maak bruiloft plannen jullie nieuwe hobby

Uit gaan naar restaurants en het bekijken van films op het grote scherm zijn allemaal leuk en goed, maar op lange termijnkost het een flinke duit. Geniet samen van een glas wijn, zet thuis een leuke film op en gebruik de tijd om je bruiloft te plannen. Dus in plaats van uitgaansavonden op overprijsde restaurants, waarom niet samen met je geliefde thuis je tijd romantisch en nuttig benutten. Immers, het plannen van jullie trouwdag is een once in a lifetime kans.

2. Doe de lichten uit

Elektriciteit kost meer geld dan we ons realiseren! Dus probeer je energie rekening te verlagen door het aansteken van kaarsen. Zet de verwarming wat lager, en duik samen onde een heerlijke zachte knuffeldeken. Of als je een open haard hebt, ga heerlijk samen bij de open haard zitten.Niet alleen kan het geld dat jullie besparen naar de trouwdag worden gezet, maar de romantische omgeving is zeker een beetje intimiteit tussen jullie twee.

3. bespaar op fitnessruimte en personal trainer

Je zou kunnen zeggen dat je deze nodig hebt om in vorm te komen krijgen voor de trouwdag, maar wie de sportschool nodig? wanneer je je eigen motiverende trainings maatje naast je hebt zitten? Trainen met je partner is een bewezen methode om koppels dichter bij elkaar te brengen en geeft je de mogelijkheid om de tijd samen door te brengen.

4. Carpool waar en wanneer je kunt

Hoewel het misschien niet zo handig is als het nemen van je eigen auto naar het werk zou kunnen zijn, carpoolen met je verloofde is een uitstekende manier om te bezuinigen op brandstof. Het zou kunnen betekenen dat je s ‘morgens een beetje vroeger moet opstaan, of het nemen van een kleine omweg, maar uiteindelijk is de toegevoegde moeite zijn moeite waard. En bovendien vast komen te zitten in het verkeer zal nu een excuus zijn om extra tijd samen door te brengen!

5. Neem meer tijd

Waarom zo’n haast? Dus in plaats van haasten in de planningsfase en het kiezen van een datum, gericht op het sparen voor de trouwdag.. Geniet van de tijd die je hebt als verloofd stel.