Trouwen en je bruiloft plannen

Met deze tips word trouwen en een bruiloft plannen simpel

Een snoep buffet voor bruiloft maken

Wie is geen snoepkont?

Van lollys tot kauwgomballen, zuurstokken tot jelly beans.
Wie de laatste trends op het gebied van huwelijken volgt heeft gezien dat het snoep buffet, oftewel de candybar of een candy buffet een opkomend fenomeen is!Een vervanging voor het traditionele bedankje. De snoepjes worden gepresenteerd op een mooi aangeklede tafel in de stijl van je bruiloft met verschillende soorten snoep in mooie vazen en schalen. Zet de tafel aan het einde van de grote dag neer en zo kunnen je gasten een doosje vol scheppen met lekkers om mee te nemen naar huis. Een droom die werkelijkheid wordt voor de zoetekauwen onder ons.
Bij het opzetten van een snoep buffet gaat er wel iets meer tijd inzitten dan alleen het snoep kopen. Op internet kan je verschillende leuke zakjes kopen of doosjes waar de gasten de snoepjes in kunnen doen, vaak zijn er ook snoepscheppen te vinden op deze websites. Ook kan je mooie vazen uitzoeken waar de snoepjes in kunnen, dit geeft een chique uitstraling aan de candybar.
Dan nog de snoepjes! Voor een klassieke uitstraling kan je kiezen voor snoepgoed in het wit. Een meer romantische candybar krijg je door het gebruiken van de kleuren roze en rood.
Zelf zou ik kiezen voor een kleurrijke tafel, dit fleurt de hele zaal gelijk op en krijgt automatisch de aandacht van de gasten door de opvallende kleuren.
Zou jij kiezen voor een snoepbuffet op je bruiloft?

snoepbuffet

candybuffet

snoepbar

Meer leuke artikelen