Dinerspel vrijgezellenfeesten

Een te Gekke Soap Diner !!

Wat een ontzétténd origineel idee voor een compleet gestoord vrijgezellenfeest. voor zowel de vrouwen als mannelijke vrijgezellen

Zelf acteren in een soap of detective aan tafel! Het Big Secret Soapdiner is een hilarisch dinerspel voor soap- en comedyliefhebbers!Denk dan vooral niet aan een gezapig spelletje.Een superorigineel idee voor een compleet maf vrijgezellenfeest. Ongestraft liegen, bedriegen en roddelen met de meiden. Dingen doen en zeggen die normaal gesproken écht niet kunnen! Ondertussen wordt er heerlijk gegeten en de arrangementen zijn nog eens heel  prettig geprijsd ook! Big Secret maakt zelfs van de meest keurige vrijgezel een ondeugende tante. Helaas maar voor één avond, maar dan wel één om niet gauw te vergeten!

En dan is er natuurlijk ook nog het leukste moorddiner van Nederland: Miss Murder Moorddiner. Welkom in de lelijke wereld van schoonheid! Een dag voor de Miss World Verkiezingen op Coco Island worden Miss Mexico en Miss Venezuela dood aangetroffen. Ze blijken te zijn vermoord, of beter gezegd: afgeslacht! De dader moet zich op het eiland bevinden. Ex-rechercheur Tony Speranza gaat op onderzoek uit. Speur zelf ook mee en probeer deze  gruwelijke moorden te ontrafelen. Voor één avond ben je de lieve, leuke en lekkere Miss Zweden, achtvoudig wereldkampioen bodybuilding Harold Ratzenberger of één van de andere kleurrijke personages. Natuurlijk wordt er tijdens het moordspel een heerlijk diner of uitgebreide High Tea geserveerd. Dubbel smullen dus!

Dinerspel.nl
Postbus 1031
3700 BA Zeist
Telefoon: 030-6771444 (Tijdens kantooruren)
Fax: 030-3100191

Website