Trouwen

Als je op zoek bent naar een leuke manier om in de gemeente Pijnacker-Nootdorp te trouwen, ben je hier aan het juiste adres! We hebben alle gespecialiseerde trouwbedrijven voor je gevonden! Of je nu wilt trouwen in het stadhuis of op een prachtige buiten trouwlocatie, hier vindt je alles wat je nodig hebt voor je trouwdag. Van trouwvervoer, tot een trouwfotograaf en videograaf, bruidsboeketten en bruidsmode, en alle informatie over de gemeente.

Wil je graag buiten trouwen?

Dat kan onder bepaalde voorwaarden als je trouwt in de tuin of op het terrein van een goedgekeurde trouwlocatie. Voor de voorwaarden kun je contact opnemen met de beheerder van de trouwlocatie of met een medewerker van de burgerlijke stand.

Eigen locatie

Je mag ook een eigen trouwlocatie kiezen. Deze moet wel aan bepaalde eizen voldoen. Een woonhuis als trouwlocatie is bijvoorbeeld niet toegestaan. Om de locatie aan de eisen te toetsen is een verzoekschrift en de toestemming van de eigenaar/beheerder van de gekozen locatie nodig. De benodigde formulieren vind je op de website van de gemeente.

Trouwambtenaar

De gemeente Pijnacker-Nootdorp kent verschillende trouwambtenaren. Zij voltrekken huwelijken in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Als je een voorkeur hebt voor een bepaald persoon, dan kun je dat aangeven tijdens het maken van een afspraak voor het huwelijk.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Op dinsdagochtend om 08.30 en 09.00 uur is er de mogelijkheid om gratis te trouwen. Dit geld alleen voor de inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp en het zal een sober huwelijk zijn. De ambtenaar zal meteen beginnen met de huwelijksbelofte en het ondertekenen van de akte. Er kunnen foto’s worden gemaakt. Er zal geen speech worden gehouden. Bij dit huwelijk is er alleen plaats voor het bruidspaar, de trouwambtenaar, 2 getuigen en een fotograaf.

Meer informatie over trouwen in Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Pijnacker-Nootdorp
Oranjeplein 1
2641 EZ Pijnacker
Tel: 0105 061111
Website: www.pijnacker-nootdorp.nl
E-mail: info@pijnacker-nootdorp.nl

Trouwlocatie

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Pijnacker-Nootdorp
• Event- & Partycentrum het Witte Paard
• Molen De Windlust
• De Notelaer
• Scheve Toren
• Van der Valk Hotel Den Haag
• De Soete Suikerbol
• Eetcafé 1837
• Het Witte Huis
• Café du Midi
• De Trucker
• Restaurant BuytenhoutTrouwleveranciers in de gemeente

BruidsmodeBruidsmode

GelegenheidskledingGelegenheidskleding

TrouwkostuumTrouwkostuum

Bruidsmake-up-kapstersBruidsvisagie

WeddingplannersWeddingplanners

Bruiloft-muziekBruiloft-muziek

Coverband Escape Nootdorp

TrouwfotograafBruidsfotografie

Trouwfilm-videograafTrouwfilm-videograaf

TrouwautoTrouwvervoer

FeestlocatiesFeestlocaties

Alle gemeenten in Zuid Holland

Alblasserdam       Albrandswaard       Alphen aan den Rijn       Barendrecht       Bodegraven-Reeuwijk       Brielle        Capelle aan den IJssel       Delft        Den-Haag       Dordrecht       Goeree-Overflakkee       Gorinchem        Gouda       Hardinxveld-Giessendam  Hellevoetsluis       Hillegom       Hoeksche Waard       Kaag en Braassem       Katwijk       Krimpenerwaard       Krimpen aan den IJssel       Lansingerland       Leiden       Leiderdorp           Leidschendam-Voorburg       Lisse        Molenwaard       Nieuwkoop     Molenlanden       Nissewaard       Noordwijk       Oegstgeest       Papendrecht       Pijnacker- Nootdorp        Ridderkerk       Rijswijk       Rotterdam       Schiedam       Sliedrecht       Vlaardingen       Voorschoten       Waddinxveen       Wassenaar       Westland       Westvoorne       Zoetermeer       Zoeterwoude       Zuidplas       Zwijndrecht