Trouwen in

Trouwen in Den Haag

Den Haag met zijn prachtige Scheveningen, het Kurhaus of de Pier als trouwlocatie? Of een van de gezellige strandpaviljoenen. Prachtige locaties, trouwartikelen, vervoer, juweliers. We hebben alle trouwleveranciers in Den Haag voor je gevonden.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis huwelijk

Kosteloos trouwen kan alleen op maandag om 09.00 en 09.15 uur. Ook krijg je een bescheiden plechtigheid. Houd rekening met een wachttijd voor de boeking.
• In de trouwruimte is alleen plaats voor het bruidspaar, de trouwambtenaar, 2 tot 4 getuigen en eventueel een fotograaf.
• Er zijn geen gereserveerde parkeerplaatsen
• Je kunt geen muziek afspelen
• De trouwambtenaar houdt geen toespraak
• Honden mogen niet mee naar binnen. Dit geldt niet voor blindengeleidehonden.
• De ceremonie duurt in totaal ongeveer 10 minuten.

Wat zijn de voorwaarden voor eenvoudig trouwen?

Eenvoudig trouwen of uw partnerschap registreren kan alleen op maandag en dinsdag om 9.00 en 9.30 uur. Ook krijgt u een bescheiden plechtigheid. Houdt u rekening met een langere wachttijd.
In de trouwruimte is alleen plaats voor het bruidspaar, de trouwambtenaar, 2 tot 4 getuigen, eventueel 2 familieleden en een fotograaf.
Er zijn geen gereserveerde parkeerplaatsen.
U kunt geen muziek afspelen.
De trouwambtenaar houdt geen toespraak.
Honden mogen niet mee naar binnen. Dit geldt niet voor blindengeleidehonden.
De ceremonie duurt in totaal ongeveer 10 minuten.

U kunt terecht voor een eenvoudig huwelijk op de volgende plekken:

Trouwlocatie Haagse Hout
Trouwlocatie Escamp
Trouwlocatie Loosduinen
Trouwlocatie Scheveningen

Meer informatie over trouwen in Den-Haag

Verschillende locaties
Tel: 0703 533000
Website: www.denhaag.nl
E-mail: trouwen@denhaag.nl

Trouwlocaties

Vaste trouwlocaties

• Trouwlocatie Centrum (trouwzaal op het Spui)
• Trouwlocatie Groenmarkt (oude stadhuis)
• Trouwlocatie Loosduinen (stadsdeelkantoor)
• Trouwlocatie Escamp (stadsdeelkantoor)

Trouwen op een vrije locatie

Ben je op zoek naar een plek om te trouwen in Den Haag? Dan is trouwen op een vrije locatie misschien iets voor jou. In den Haag zijn veel vrije locaties om te trouwen. De Mesdag Collectie is hier onder andere één van. In het overzicht zie je welke locaties dit zijn: Overzicht vrije trouwlocaties.

Trouwen op een eigen locatie

Wil je trouwen op een plek die niet als trouwlocatie is aangewezen? Dat kan ook. De gemeente moet de plek dan wel eerst als eenmalige of permanente trouwlocatie aanwijzen. Hiervoor met het gebouw aan een aantal voorwaarden voldoen.

BruidsmodeBruidsmode

Den haag heeft een aantal mooie bruidsmodezaken en haute couture zoals het bruidspaleis. Maar er is nog veel meer bruidsmode te vinden in Den haag en omstreken. hier vindt je zeker de jurk van je dromen.

trouwpakTrouwkostuums

Den Haag heeft veel herenmodezaken zoals Roka, waar je een mooie collectie trouwkostuums vindt. Maar er zijn nog meer speciaalzaken voor de bruidegom in Den Haag.

GelegenheidskledingGelegenheidskleding

Den haag een stad met en een schitterende winkelstraat met een diversiteit aan winkels. ook vindt je hier vele speciaalzaken en haute couture voor damesmode en gelegenheidskleding.

Bruidsmake-upBruidsmake-up

In Den Haag zijn er visagiste genoeg gevonden. de meeste zijn gespecialiseerd in bruidsmake-up, en andere hebben een compleet bruidsarrangement van bruidsmake-up tot bruidskapsel.

BruidstaartenBruidstaarten

Voor je bruidstaart in Den Haag bestaan er tal van koninklijke bakkers in de stad Den Haag, die zeker jullie droomtaart kunnen maken.

CateringCatering en Partyservice

Ben je op zoek naar een cateringbedrijf voor je bruiloft, of een partyservice bedrijf in Den Haag. we hebben de beste cateraars voor je uitgezocht.

TrouwringenTrouwringen

Ook Den Haag loopt niet achter op het gebied van trouwringen. We hebben de beste juweliers en edelsmeden uitgelicht voor trouwringen.

TrouwfotograafBruidsfotografen

Als je op zoek bent naar een bruidsfotograaf zul je deze zeker vinden in Den Haag. We hebben de beste fotografen voor je bruidsreportage geselecteerd.

TrouwautoTrouwauto

Den Haag heeft tal van aanbieders voor trouwvervoer, o.a. Oldtimers , limousine, Mercedes, tal van koninklijk vervoer

WeddingplannersWeddingplanners

Amerongenstraat 472546 VV Den Haag,   tel: 070 – 7850574

Bubbels en bruiloften DEN HAAG

Your wedding Creators DEN HAAG

TrouwlocatiesTrouwlocaties

Ook Den Haag heeft tal van locaties benoemd tot officiële trouwlocatie. Denk eens aan trouwen op het strand van Scheveningen.

FeestlocatiesFeestlocaties

In Den Haag zul je zeker slagen voor een geweldige feestlocatie. denk eens aan de gezellige strandpaviljoens in Scheveningen.

BruidssuiteBruidssuite

Hotels en mooie locaties voor je huwelijksnacht, waar je heerlijk kunt vertoeven.

Alle gemeenten in Zuid Holland

Alblasserdam       Albrandswaard       Alphen aan den Rijn       Barendrecht       Bodegraven-Reeuwijk       Brielle        Capelle aan den IJssel       Delft        Den-Haag       Dordrecht       Goeree-Overflakkee       Gorinchem        Gouda       Hardinxveld-Giessendam  Hellevoetsluis       Hillegom       Hoeksche Waard       Kaag en Braassem       Katwijk       Krimpenerwaard       Krimpen aan den IJssel       Lansingerland       Leiden       Leiderdorp           Leidschendam-Voorburg       Lisse        Molenwaard       Nieuwkoop     Molenlanden       Nissewaard       Noordwijk       Oegstgeest       Papendrecht       Pijnacker- Nootdorp        Ridderkerk       Rijswijk       Rotterdam       Schiedam       Sliedrecht       Vlaardingen       Voorschoten       Waddinxveen       Wassenaar       Westland       Westvoorne       Zoetermeer       Zoeterwoude       Zuidplas       Zwijndrecht