Trouwartikelen

Trouwartikelen

Trouwartikelen je kan niet zonder , waar denk je aan!!!: Ringkussentjes, rozenblaadjes, enveloppendozen, gastenboeken, receptieboeken, weddingbubbles, bruidstasjes, champagneglazen, camera's, ballonnen, mandjes, paraplu's, taarttoppers, linten voor autoversiering, trouwbedankjes, plafon decoraties, eigenlijk te veel om op te noemen.

Echte rozenblaadjes

Kun je voor talloze doeleinde gebruiken, denk eens aan de tafeldecoratie.
U strooit rondom de kaarsen wat felgekleurde Rozen blaadjes en je krijgt een heel mooi effect en een heerlijke geur.
En natuurlijk niet te vergeten het bruidspaar komt het stadhuis uit en wordt bedolven onder echte geurende rozenblaadjes, dat is toch wel wat anders dan rijst. Bovendien is rijst strooien bij vele gemeentehuizen verboden.

Enveloppendozen.

Ja je broekzak kan aardig dik worden als je geen enveloppendoos op je bruiloft hebt.
Er zijn enveloppendozen te verkrijgen in alle vormen en kleuren.lees meer

Bruidscamera's

wat is er leuker om spontane beelden van je feest te hebben.Leg wat bruidscamera's op de tafel, zodat jullie gasten zelf spontaan onverwachte foto's kunnen maken.

Trouwkaarsen

Trouw je in de kerk zal je een trouwkaars nodig hebben.
Vaak worden deze standaard door de kerk geleverd, maar het is toch veel leuker om een trouwkaars te hebben met jullie trouwdatum en namen erin. Het is een blijvende herinnering.

Ringkussens

Ieder bruidspaar heeft wel een ringkussen, waarop tijdens de ceremonie de ringen gebracht worden.
Er zijn bedrijven die speciale ringkussens maken met jullie namen en trouwdatum. Maar je kan ook hele leuke standaard Ringkussen kopen. En met een klein beetje creativiteit, maak je zelf de mooiste kussentjes.Lees meer

Bellenblaas voor bruiloft

Een Bellenblaas op je trouwdag, is een prachtige vervanger voor confetti. Bij de meeste gemeentes in het verboden om confetti of rijst te strooien, en wat is er mooier als je tussen de bubbles het gemeentehuis uit komt lopen.Of je geeft het als huwelijksbedankje.

Slingers en banners

Bijna iedere webshop heeft wel leuke slingers en letterslingers slingers met leuke spreuken, met toepasselijke spreuken, of leuke slingers in hartjesvormen. Ze zijn onmisbaar op je bruiloft.

Bedrijven voor trouwartikelen

LamiponnenLampionnen

Lampion-Lampionnen
Originele versiering voor je bruiloft! Allerlei verschillende maten lampionnen in verschillende kleuren.Zo creƫen je een fantastische sfeer in zaal of trouwlocatie.

Led Foamsticks

LED foam sticks
De Nr 1. Party gadget voor een bruiloft. Ook te bedrukken met een leuke tekst!

Categorie trouwartikelen

 • Aankondigingsvlaggen
 • Ballonnen voor bruiloft
 • Bruiloft banners
 • Enveloppendozen
 • Feestartikelen-decoratie
 • Gastenboeken
 • Naamkaartjes-kalligrafie
 • Nieuwste trouwartikelen
 • Trouwalbums
 • Ringkussens zelf maken
 • Ufo ballonnen