Aankondigingsvlaggen bruiloft

Aankondiging met vlaggen voor je bruiloft

Deze leuke papieren vlaggen zijn in een handomdraai gemaakt.

Je kunt er allerlei leuke spreuken op kwijt, of aankondigingen op je bruiloft. De bruidskinderen zullen het erg leuk vinden als zij de vlaggetjes mogen aankondigen. Of laat enkele gasten de aankondigingen doen. Je kunt er al op het stadhuis mee beginnen, en zo als thema de hele dag en avond laten doorlopen, en erg leuk is dat je de vlaggen in je eigen gewenste kleur kun maken,of in de kleur van je thema.

Snij het papier in een driehoek door het snijden van de hoeken van het ene uiteinde naar het midden van de andere kunt (gebruik een papier trimmer of mes en een metaal maatstaf of lange rei). Koop papier wat niet afgeeft, en niet snel scheurt. Koop lange stokjes in de winkel (Hobbyzaak), en lijm het papier aan de stok door de uiteinden om te vouwen en vast te lijmen aan de stok.. Bind halverwege de stok een mooi lint en klaar, je hebt een fantastisch mooie aankondiging.Neem een dikke stift en schrijf er in sierletters je aankondiging op zoals:

De eerste dans! Dhr en Mvr………. Gefeliciteerd Op huwelijksreis Getrouwd Proost en zo zijn er tal van leuke aankondigingen te bedenken.