Bruidssuite-hotels

Het is je eerste nacht als man en vrouw. Maak het onvergetelijk met deze intieme tips.

Het beste deel van je bruiloft kan gewoon gebeuren nadat de gasten naar huis gaan en je uit je mooie kleren glipt. Het is tenslotte jullie huwelijksnacht en je wilt samen alleen zijn. Je wilt het speciaal maken, maar je wilt het niet belasten met te hoge verwachtingen.

Vandaag lijkt er meer druk te zijn om deze nacht geweldig te maken en om iets te doen dat” wow ” is, misschien omdat veel koppels al samenwonen voordat ze gaan trouwen, Maar je hoeft er geen grote productie van te maken om er een geweldige huwelijksnacht van te maken, er zijn veel kleine dingen die koppels kunnen doen. Hier enkele eenvoudige manieren om je huwelijksnacht memorabel te maken.

Flirt met elkaar tijdens de bruiloft.

Natuurlijk, je bent bezig met het bijwonen van gasten, maar neem de tijd om elkaars blik te ontmoeten, elkaars arm of hand aan te raken en een paar kussen te stelen. Deze kleine dingen houden je op elkaar gericht en bouwen anticipatie op naarmate de huwelijksnacht dichterbij komt.

Bruidssuite-flirten-huwelijksnacht

Vul de kamer met geuren

Geuren worden meegenomen naar het emotionele centrum van je hersenen, waar ze herinneringen, emoties en gemoedstoestanden kunnen stimuleren, ze kalmeren, ontspannen, stimuleren of prikkelen. Als je in een hotelkamer verblijft, zorg dan dat je een boeket bloemen bij het bed hebt staan, evenals geurkaarsen. Je kunt ook een paar druppels etherische olie op je lakens sprenkelen. Probeer ylang-ylang, sandelhout, lavendel of jasmijn-geuren..

Laat hem je over de drempel dragen.

Je wordt gegarandeerd van je voeten geveegd! Deze romantische traditie, die dateert uit de Romeinse tijd, toen men zei dat het geluk voor het paar was, is leuk voor beide partners. Ga daar naar toe en geef elkaar voetmassages.

Stel de nacht in op muziek.

Laad de CD-speler met de favoriete nummers van je echtgenoot en zet hem op wanneer je de hotelkamer binnengaat. “Of laat een CD van je eerste dans zachtjes op de achtergrond spelen als je de bruidssuite binnengaat.

Trek iets moois aan.

Zachte, zijdeachtige lingerie is misschien niet het nieuwste idee, maar het is altijd leuk. Bovendien maakt het scala aan items (beschikbaar voor elke prijs) het gemakkelijk om iets flatterends te vinden dat je man nog niet eerder heeft gezien. Maak je geen zorgen als je er niet uitziet als een Victoria’s Secret-model, Geloof me, hij is veel meer gefocust op hoe mooi je bent dan op het formaat van je dijen.

Maak een liefdeslijst.

Neem een ​​dvd van jezelf op en vertel je man alles waarom je van hem houdt, hij kan er ook een voor jou maken, Begin door je partner te laten weten dat je niet kunt wachten om de rest van je leven als een tweetal door te brengen en bekijk vervolgens de fysieke, mentale en emotionele dingen over hem waarvan je houdt. Dit kan van alles zijn, van zijn charmant scheve glimlach tot zijn wrange gevoel voor humor.

Eten

Het is een geweldige manier om intiem te worden voordat je intiem wordt. Zet een kom aardbeien, meloen, chocoladetruffels of andere sappige snack bij het bed om aan te knabbelen.

Huwelijksnacht-hapjes-eten

Speel ‘Find the Honey’.

Voor dit spel, blinddoek je je partner, leg een beetje honing (of een andere zoete saus, zoals chocolade of karamel) ergens op je lichaam en laat hem het vinden (een paar hints geven is een leuk onderdeel van het spel). “Het is schattig, leuk, en speels. Vergeet niet om beurten te doen!

Verander de verlichting.

Verras je partner door een alledaagse gloeilamp te vervangen door een rode of blauwe lamp. Dit zorgt voor een zachte, romantische gloed. Of vraag de ​​ceremoniemeester/es of de hotelconciërge de kamer met rijen kaarsen te vullen en aan te steken vlak voordat julie aankomen.

Koop mooie lingerie

Koop je bruidegom wat zijden boxers of pj’s en leg ze neer zodat ze op hem wachten. Of mannen kunnen de bruid wat mooie lingerie kopen. Hoe dan ook, dit zorgt voor een leuke, toon.

Huwelijksnacht-kaddotjes

Neem ’n bad.

Bereid je van te voren voor op een romantisch bad. Denk aan rozenblaadjes, massage oliën en kaarsen. Gewoon het water aanzetten en genieten.

Ontspan!

Realiseer je dat de druk uit is. Neem de tijd om te praten over je geweldige dag. Word romantisch onderscheiden zoals je deed toen je elkaar voor het eerst ontmoette. Dit alles maakt de seks intiemer en opwindender.

Heb een schattenjacht.

Verberg lieflijke items in de kamer en geef hem een ​​lijst met aanwijzingen. Verberg bijvoorbeeld chocolaatjes, een fles champagne, een cd met uw favoriete liedjes, enzovoort. De laatste “vondst” kan zijn, inweken in het bad of onder de dekens geknuffeld worden.

Loop de geheugenstrook af.

Versier de kamer met speelse, romantische foto’s van jullie tweeën, (Denk grappig of aangrijpend!) Je kunt ook een dvd branden met een diashow van deze speciale foto’s op muziek, en regelen dat deze wordt afgespeeld als je teruggaat naar de kamer.

Beschrijf een rooskleurige toekomst.

Schrijf enkele privégeloften op. Een voorbeeld: Van elkaar houden, elkaar helpen, in elkaar geloven.” Een andere is: “We zijn vastbesloten om begrip en vergevingsgezindheid te bieden, om een ​​partnerschap te creëren dat mentaal, fysiek, en spiritueel kan groeien.

Niet storen.

De belangrijkste tip om je huwelijksnacht romantisch te maken? Nodig vrienden en familie niet uit op uw kamer na de receptie. Moeten we meer zeggen?

Maar de realiteit is dat de huwelijksnacht niet altijd gevuld is met oh-zo-romantische en volledig levensveranderende vrijpartijen. Hier zijn wat scenario’s die je zou kunnen ervaren op je huwelijksnacht

1. Je zult honger lijden.
Veel paren gaan niet eten bij hun receptie, dus als de adrenaline van de dag voorbij is, klinkt het geweldig om een drive-inn, broodje shoarma, of roomservice te bestellen.

 

2. Misschien ben je echt verdrietig. of echt dronken.
(Of echt verdrietig en echt dronken.) Je bevindt je misschien ook in het vroege stadia van een kater.

3. Je zult waarschijnlijk een moment nodig hebben om je shapewear in lingerie te vervangen.
En als je jurk een miljoen knoopjes of haakjes heeft, zal het verwijderen ervan waarschijnlijk niet zo makkelijk zijn, en erg lang duren.

Huwelijksnacht-jurk-uitdoen

4. Mogelijk krijgt je geen privacy.
Iedereen van het hotelpersoneel tot uw broers en zussen kunnen besluiten dat ze op dat moment echt uw aandacht nodig hebben.

5. Je zult uitgeput zijn.
Dit is ongelooflijk gebruikelijk. Maar je trouwdag is echt een lange dag, voel je niet slecht als alles wat je wilt doen flauwvallen is als het feest voorbij is.

Huwelijksnacht-in-slaap-vallen

Huwelijksnacht in een boomhut

Huwelijksnacht in een boomhut

Wie droomt er niet van een overnachting in een boomhut zoals je wellicht eens in een film hebt gezien.Op Buytenplaets Suydersee hangen 2 boomhutten rondom