Bruidsnagels

Vergeet niet dat je nagels op je trouwdag de hele dag in de spotlights staan. Je trouwring zal worden bekeken door honderden familieleden, vrienden en gasten.
Ze zullen voor eeuwig worden vastgelegd op foto en video. De nagels zijn echt belangrijk.

Bruids-Nagels

Houdt u er rekening mee dat nagelverlenging (verbeteringen) een tijdje duurt om aan te wennen.
Het is dan ook raadzaam om ze toe te passen ruim 2 weken voor de bruiloft.

Reserveer je nagelstyliste 3 tot 4 dagen voor de trouwdag opnieuw, om ze bij te werken. Nu zal de styliste je echte bruidsnagels kunnen toepassen, door er applicaties op te plakken. Je kan kiezen voor mooie kleine strassteentjes, tot vlindertjes en bloemen.
Of je kunt natuurlijk alleen een witte tip nemen, dit staat ook erg verzorgd en elegant.

Probeer ze zo zacht mogelijk te houden, in zacht roze, of parelmoer tinten. Neem geen hard rood of paars, of het moet zijn dat deze kleur in je kleuren thema zit. Heb je knalrode of paarse trouwschoenen, dan kan het juist weer wel. Als je van plan bent om natuurlijke nagels op je bruiloft te hebben, moeten er manicures worden uitgevoerd per week van 4 tot 8 weken voorafgaand aan de trouwdag. Vergeet ook de bruidegom niet! Deze moeten er ook verzorgd uitzien. Boek een pedicure of een nagelstudio als je een zomerse bruiloft hebt of nadien op huwelijksreis gaat.

Je voeten zullen ook te zien zijn, vooral in slippers of blote voeten op het strand. Acryl wraps op de teen nagels zorgen ervoor dat uw nagellak de hele huwelijksreis blijft zitten. Zoals je ziet aan de hand van de foto’s is er volop keuze in nailart. Je kunt het zelf zo mooi of simpel houden als je zelf wil, maar zorg er in ieder geval voor dat je nagels goed verzorgd zijn. Bezoek een vakbekwaam nagelstyliste of nagelstudio voor een professionele behandeling. Wil je ze zelf oppimpen, kun je bij diverse drogisterijen leuke versieringen kopen.

Welke applicaties zijn er allemaal

  • Vlindertjes
  • Strass stenen
  • Bloemetjes
  • Gekleurde kraaltjes
  • Sieraden op de nagels
  • Ringetjes door de nagels en nog veel meer Dan heb je echt trendy bruidsnagels

Bekijk de leuke voorbeelden voor bruidsnagels

Bruidsnagels strass

bruidsnagels bloemen

bruidsnagels applicaties