Gwen-Doring

Gwen Döring is een enthousiaste freelance professional in uiterlijke vormgeving en verzorging. Al meer dan 15 jaar combineert ze dit enthousiasme met een andere creatieve baan. Nu wil ze graag de mouwen wat verder opstropen om meer mensen die ene onvergetelijke look te bezorgen.
Als klein meisje begon het stylen en knippen met de lange weelderige haren van mijn poppen. Soms was ik er wel uren zoet mee! Dit plezier hield aan, en zo stond ik op 15-jarige leeftijd in het echt te knippen in de kapsalon. Dit was een hele spannende en leerzame tijd. Na een aantal jaren in de salon te hebben gewerkt lonkte de universiteit en dook ik terug in de (studie)boeken. Door het studeren ben ik zowel een denker als een doener geworden.”

”Naast mijn studies bleef ik freelance knippen, stylen en ontwerpen. Zo is het nog steeds, in deze dynamiek vind ik de passie en de fun. Onderzoek, Marketing en Filosofie vormen mijn creatief denken. Modeontwerpen, haarstyling en visagie vormen het creatieve doen. Ik zoek daarbij altijd de harmonie op tussen het innerlijke en het uiterlijke. Dat is pure schoonheid voor mij, het evenwicht. Het brengt mij daarom ook zo veel plezier en vreugde om dan iemand totaal te zien stralen! Elk persoon is uniek en elke wens is bijzonder. Het is prachtig om zulks werk te kunnen doen!”

”De pure schoonheid creëer ik ook met dergelijke producten. Dat wil zeggen dat ik werk met 100% natuurlijke producten voor zowel het haar als de visagie. Het zijn hoogwaardige producten die je niet in de salon om de hoek vindt. Mijn ervaringen die ik heb met professionele natuurlijke producten zijn fantastisch, zeker in vergelijking met reguliere professionele producten en ik ben daarover kritisch. Het is een hele fijne gedachte dat ik me geen zorgen hoef te maken over mijn eigen gezondheid en de gezondheid van mijn klant en zo ook de beste resultaten krijg!”

Deze bruidsstyliste is niet meer actief helaas.