Aparte haarsieraden bruid

Haarsieraden voor de bruid

Iedere bruid streeft naar een originele look, er gaat niets boven mooie handgemaakte haaraccessoires. Dat kun zijn een sluier, hoedje, mooie bloemen, Tiara’s of gewoon een klein detail waardoor de bruid originaliteit uit straalt. Zie hier wat voorbeelden hoe je door het juiste kapsel en haarsieraad een betoverende bruid bent. En niet alleen een betoverende bruid maar ook een trendy bruid. Haarsieraden en haaraccessoires zijn weer helemaal hot, en vooral voor de vintage bruid niet weg te denken. Laat je inspireren door de vele leuke voorbeelden, er zit vast een leuk haarsieraad voor jou bij. Zo’n sieraad past bij iedere bruid en jurk. Al deze haarsieraden zijn te koop via Janniebaltzer en je zult versteld staan wat ze nog meer hebben, het zijn stuk voor stuk prachtige haarsieraden.Dit zijn prachtige aparte haarsieraden voor de bruid.

Haarsieraden

Gemaakt met handgemaakte bloemen, kant van de Edwardiaanse periode en bedekt met Preciosa stenen, dit haarsieraad voor bruiden is werkelijk indrukwekkend.

Een romantische handgemaakte krans met zijden bloemen en een mengeling van Preciosa stenen voor een look die zeker hoofden zullen doen omdraaien.

mooie kleine sluier

Een fantastisch stuk: een verzameling van chiffon bloemen bekroond met Preciosa stenen plaats maken voor een kleine en fijne sluier, versierd met Preciosa kristallen.

haarsieraad met veren

Omdat elke bruid verdient een prinses te zijn, dit haar accessoire is pure romantiek. Licht en luchtig met delicate zijde en vormen van zachte ruches, is het versierd met Franse kant, Preciosa kristallen en een mengsel van parels.

haarsieraad met franse kant

Voor een mooie bruidskapsel wat stijlvol gevlochten is, kijk dan niet verder dan dit stukje geheel gemaakt van Franse kant en bedekt met kristallen en parels.

haarsieraad bloemen

Een prachtig stuk. Dit accessoire voor het haar van de bruid is erg romantisch en bestaat uit zijden bloemen enkristallen stenen.

haarsieraad haarband

Voor een meer romantische bruiloft, een zijden sjaal bedekt met kant en parels een uitzonderlijk stuk om in te veranderen na de ceremonie en voor de bruiloft receptie of feestavond

haarsieraad struisvogelveren

Voor een bruid die echt wil schitteren, is dit haarsieraad gemaakt van Franse kant, witte struisvogel veren, vintage kristallen en een mengsel van kristallen stenen.

haarsieraad Boho stijl

Voor een boho stijl bruid, deze halo gemaakt met handgemaakte fluwelen bloemen en een mengsel van kristallen parels is verbluffend.

delicate sluier

Een schattige stuk met bloeiende rozen, is deze delicate sluier versierd met kristallen en parels.

vintage stijl

Wie kan weerstaan ​​aan een haar stuk uit de jaren 1930? Franse kanten lint met kristallen en parels maakt dit accessoire uniek, voor een even unieke bruid.

haarsieraad Hollywood stijl

Een uniek accessoire dat zich op de oude Hollywood glamour richt, werd gemaakt met fijne Franse kant, versierd met de hand genaaide parels en drie zijden bloemen versierd met parels.

haarsieraad Hollywood glamourGeïnspireerd door oude Hollywood glamour, worden deze bruids haar-accessoires gemaakt met fijne Franse kant, chiffon parels bedekte bloemen op een delicate hoofdband.

sprookjesachtig haarsieraadEen sprookjesachtige sluier gemaakt met Franse kant en juwelen met een collectie van sierlijke stenen.

chique haar sieraadErg chic, is deze prachtige bruids-haar-accessoire bestaande uit lichte en delicate Franse kant met parel-gekleurde struisvogelveren. De kleine sluier is afgeschermd door een kant beugel en parels.
simpel haar sieraadEen simpel accessoire kan een zeer groot verschil zijn. Deze haar versiering bestaat uit Franse kant en versierd met kristallen en parels. Perfect voor na de ceremonie, wanneer de sluier is verwijderd voor de bruiloft receptie.