sluier voor de bruid

De sluier voor de bruid

De blik van de bruid is niet compleet alleen met een trouwjurk en een paar trouwschoenen! Oh nee, er zijn nog zoveel andere bruidsaccessoires die moeten worden genomen: de bruids sieraden het hoofddeksels, bestaande uit een bruidssluier of prachtig versierde haarspeldjes, een hoofdband, een haarkam of zelfs een bruids tiara. Het kiezen van het bruids hoofddeksel is een kwestie van smaak en de verwachtingen: en hoe wordt de bruid verwacht op de grote dag of wat zijn de bruiloft tradities haar opleggen wat te doen.Omdat de Bruidssluier in sommige landen nog steeds een symbool van zuiverheid en onschuld is, wordt het nog steeds toegepast door sommige bruiden, om hun onschuld, maar ook de overgang van een “tijdperk” van een tiener / adolescent / jonge dame naar een volwassen vrouw.

Natuurlijk, is dit slechts een geval en is het gebonden aan tradities, maar is er ook de situatie waarin de bruid gewoon een sluier draagt omdat ze het mooi vindt. In sommige delen van de wereld wordt de bruidssluier beschouwd als een modieus bruids-accessoire en kiest de bruid een bruidssluier die bij haar jurk past. Je kunt de sluier het beste in de bruidsmodezaak kopen, zodat je hem kunt uitproberen samen met de jurk.Floor lengte bruidssluiers (Vloerlengte sluier)

Deze types gaan heel goed met een vintage bruidsjurk en ze heten zo, omdat ze uiteindelijk precies op het niveau van de vloer komen. Deze sluier moet je beslist niet dragen als je een trein hebt aan de achterkant.

lengtes van de bruidssluier

We kennen vele type en soorten bruidssluiers:

Kathedraal lengte bruidssluiers

Deze typen bruidssluiers worden zo genoemd door hun lengte. Ze worden beschouwd als vrij goed te combineren met een bruidsjurk die een lange trein in de achterkant heeft. Ook in de meerderheid van de gevallen wordt de kathedraal lengte bruidsjurk gemaakt van lichtgewicht materiaal, om het dragen makkelijker te maken. Vergeet niet dat je je comfortabel moet voelen op je trouwdag! Je kunt deze bruidssluier prachtig dragen met een Victoriaanse bruidsjurk, Om een beetje van het beeld van Lady Diana op te roepen. Meer en meer bruiden voorkomen dit type bruidssluier, omdat zij van mening zijn dat het nogal ouderwets is, en ook te wijten aan de angst voor struikelen, maar vergeet niet dat je met dit soort sluier zeker helpers zoals bruidsmeisjes moet hebben om je sluier te dragen, en helpen met instappen in de bruidsauto.

Kathedraal lengte bruidssluier

Kapel lengte bruidssluiers

zijn korter dan de kathedraal sluier. Deze sluier wordt beschouwd als werkelijk prachtig, zo goed en in de meeste gevallen, ze stoppen op het niveau de jurk. Laten we er ook aan toevoegen dat het dragen van deze sluier niet zo veel problemen geeft als het eerste model, als gevolg van de kortere lengte!

Kapel bruidssluier

knie lengte sluier

Deze bruidssluier kan gedragen worden met allerlei modellen van bruidsjurken en stopt precies op het niveau van de knieën, dit betekent dat ze echt comfortabel zijn om te dragen. Laten we toevoegen dat een dergelijke bruids sluier elegant is en overwogen. Deze kan goed gedragen worden met een niet formele trouwjurk.

knielengte bruidssluier

Elbow lengte bruidssluiers ( Elleboog lengte)

Ze behoren tot de meest comfortabele bruidssluiers om te dragen. Je kunt ze dragen op het hoofd over de oren en de zijkanten van de wangen, maar je kan ze ook goed dragen aan de achterzijde van het hoofd voor een modernere look. Deze bruidssluier kan gedragen worden met alle soorten trouwjurken, zelfs met informele trouwjurken!

Elleboog lengte bruidssluier

Ga jij helemaal voor de vintage-stijl als bruid? Vergeet de birdcage sluier dan niet! Hij is helemaal trendy en terug van weggeweest! Ze zijn er in heel veel verschillende soorten, maten, kleuren en vormen.

Als je een bruidssluier te formeel vindt kan je ook kiezen voor een hoed of haaraccessoires met een kanten sluiertje eraan. Er zijn tegenwoordig zoveel mooie haar accessoires die de bruidssluier vervangen.

Beautifil-bride-shopThe Beautiful Bride Shop

Van bruidsschoenen, bruidssluiers, bruidslingerie, bruidssieraden, jeansjasjes tot decoratie en trouwjurken. Door het ruime assortiment aan bruidsaccessoires en trouwdecoratie vind je altijd iets wat je zoekt voor jouw perfecte trouwdag.