Trouwen en je bruiloft plannen

Met deze tips word trouwen en een bruiloft plannen simpel

Je eigen trouwkaarten eenvoudig ontwerpen

Zo maak je zelf makkelijk je eigen trouwkaart

Eindelijk is het zover. De grote vraag is gesteld en de dag waar elk klein meisje van droomt is aangebroken. Je gaat trouwen met de liefde van je leven! Nu begint het echte werk pas, het plannen van de bruiloft. Een datum vaststellen, trouwjurk, gastenlijst etc. En wat doe je met je trouwkaart?Een

Trouwkaart op maat

In deze tijd kan alles wat betreft trouwkaarten. Voor elke smaak is er wel een mooie uitnodigingskaart te vinden. Je kunt het zo speciaal maken als je zelf wilt, zo modern mogelijk of juist een klassieke kaart.

De KaartopMaat Trouwkaarten service heeft een groot assortiment trouwkaarten. De kaarten zijn ontworpen door een tiental professionele trouwkaart designers en zijn allemaal op hun eigen wijze uniek.

Het unieke van Kaartopmaat.nl is dat elke trouwkaart helemaal is aan te passen naar je eigen smaak. Je ontwerpt als het ware je eigen trouwkaart met beschikbare elementen. Je kunt elementen van andere stijlen toevoegen of items juist vervangen voor een ander item binnen hetzelfde thema.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de kaart in tact te houden en alleen de tekst te veranderen. Heb je een schitterend ontwerp gevonden, maar wil je naast een eigen tekst de kaart toch in een andere kleur? Geen probleem, je kunt de kleur ook eenvoudig aanpassen.

Hoe werkt het?

Het werkt echt heel eenvoudig. Je gaat naar Kaartopmaat.nl en kiest uit de grote collectie een voorbeeld trouwkaart die jullie allebei aanspreekt. Maak de kaart helemaal af totdat jij er tevreden mee bent. Wil je zeker weten dat je hét perfecte kaartje hebt? Bestel dan een proefdruk en ontvang morgen nog een proefkaartje op de mat!

Laat je inspireren. Ga direct naar de trouwkaarten collectie en creër een uniek exemplaar!

Meer leuke artikelen