Trouwen en je bruiloft plannen

Met deze tips word trouwen en een bruiloft plannen simpel

Tips voor een bruidsboeket

Een bruidsboeket kent zoveel leuke mogelijkheden

We komen nog even terug op het bruidsboeket, hoe je je boeket echt kunt personaliseren. Boeket wraps ( stelen inpakken) zijn een prachtige manier om een vleugje van je eigen persoonlijkheid toe te voegen.
Er zijn zoveel leuke manieren om dit te doen, met broches, kant, kralen, foto’s, touw en veel meer……….
Met kant of  lint de stelen van het bruidsboeket omwikkelen is erg leuk als je een vintage thema hebt, je kan allerlei kleuren gebruiken van roze, zwart , wit, en bloemetjes kant. Laat het kant ook lekker doorhangen overgaande in een mooie strik om zo een geweldige vintage look te krijgen.

Voor een meer rustiek boeket, gebruik dan jute of touw om de stelen van de bloemen bij elkaar te houden.

Voor de meer moderne bruid neem een stukje lint dat in je kleurenschema past, en wikkel het strak om de stengels, je kan ook meerdere kleuren lint door elkaar voegen, ook erg leuk is om een moderne sjaal te kopen met leuke prints of kleuren, deze knip je even op maat om er zo je stelen mee in te pakken.

Wind een parelketting rond de bloemstelen of gebruik een strass string om een vleugje eigentijdse elegantie toe te voegen.

Wikkel de stelen in papier, bijvoorbeeld oude vergeelde kranten, een blad van een oud muziekstuk, een kopie van je huwelijksgeloften of een pagina uit je favoriete boek.

Zodra je de stelen hebt ingepakt, kan je nog meer extra toevoegen zoals een herinnering van dierbare zoals broches, een erfstuk, of een foto.

Voeg een vleugje kleur door het toevoegen van kralen of knopen. Rijg de kralen op een stuk draad en wikkel die rond de stelen.
Schrijf de initialen van je echtgenoot op de verpakking, en trek er een hart omheen.
Ook erg leuk is om een bedelfiguurtje te kopen, dit kan je later aan je bedelarmband hangen als aandenken aan jullie trouwdag.

Zo zie je dat je echt iets persoonlijks kan toevoegen aan je bruidsboeket, zie je het niet zo zitten om dit zelf te doen, zal je bloemst je er zeker bij helpen. Heb jij nog leuke ideeen?

tips voor bruidsboeket stelen inpakken

Meer leuke artikelen