Trends voor de bruidegom

Trends voor de bruidegom

Natuurlijk zal iedereen uitkijken om de bruid te zien wanneer ze door het gangpad loopt, maar vandaag de dag zijn bruidegommen ook stijlbewust. In 2019 is de stijl van de bruidegom meer verheven, verfijnd en leuker dan ooit, waardoor het gemakkelijker wordt om hun uiterlijk te personaliseren en vorm te geven.
Mode voor de bruidegom varieert misschien niet zo breed als voor bruiden, maar in 2019 voelen bruidegommen zich meer geïnspireerd om wat persoonlijkheid te tonen op hun trouwdag. Hier zijn de trends voor de bruidegom 2019 die je het hele jaar door zult zien.



Blauwe en zwarte pakken

We zijn al decennia bezig met zorgen maken over het botsen van marine met zwart, maar in 2019 zetten ontwerpers deze kleuren juist samen. We zien vooral koningsblauwe pakken en grijs-blauwe pakken wat een sprankelend feestelijk effect creëert. En vooral een print is weer trendy

Schoenen bruidegom

Hoewel we altijd van een goede wingtip zullen houden, gaat in 2019 alles over het trotseren van verwachtingen met de looks van de bruidegom , waaronder het mixen van de outfit met een paar ongelooflijke schoenen. Zelfs als je een redelijk conservatief pak draagt, kun je het nog spannender maken door coole sneakers te dragen of schoenen aan te trekken in een gewaagde kleur of print. Steeds meer zien we mannen met een riem en schoenen in dezelfde print. Voor betaalbare trendy bruidegom schoenen

Schoenen voor de bruide

Het driedelige pak

De laatste tien jaar hebben grooms het vest en de buikband min of meer ingeruild voor een meer casual pak met alleen een stropdas of een pochet. Dit jaar zullen driedelige pakken echter terug en groter zijn dan ooit. Het driedelige pak (compleet met getailleerd vest en bijpassend getailleerd één knoops rij colbertje). Een driedelig pak is iets formeler dan een gewoon pak, maar het colbert kan worden verwijderd en de mouwen kunnen tijdens de receptie omhoog worden geschoven voor een meer casual uiterlijk.

3-delig trouwkostuum

Tweed

Als je aan tweed denkt, denk je misschien aan je leraar op de universiteit, maar deze stof zal echt een hit zijn in 2019. Hoewel deze stijl misschien niet geschikt is voor een zomerse bruiloft, zie je de tweed-pakken in het vroege voorjaar en tijdens de herfst of winter. Een tweed-pak is precies de juiste look voor iedereen die houd van vintage bruiloften.




Leuke en kleurrijke sokken

Leuke en kleurrijke sokken zijn de laatste jaren al een trend geweest, maar je zult er zeker nog meer van zien in 2019. Laat je interesses op kleurrijke wijze zien, of je nu houd van Star Wars , of je heb een eeuwige liefde voor je favoriete voetbal club. Kleurrijke sokken zijn nu zo in stijl dat het er misschien een beetje raar uit ziet als je ze niet draagt! Ze zijn gemakkelijk te vinden, aan te passen en te coördineren met je groomsmen . Als de bruiloft 2 mannen betreft, kunnen jij en je toekomstige man dezelfde sokken dragen of patronen of kleuren kiezen die elkaar aanvullen, wat er op foto’s schattig uitziet.

sokken bruidegom

Vette kleuren en patronen

In de afgelopen paar jaar hebben we gezien dat veel bruidegommen meer kansen namen met de kleur van hun pakken, stropdassen en overhemden, ze droegen alles van een felblauwe of paarse tot fel blauwe geruite. We zullen hier nog veel meer van zien in 2019 en we zijn er klaar voor. Zoek naar meer paars, groen en verschillende tinten blauw (naast de traditionele marine) om meer prominent te zijn.

Trouwpak met mooie print

Contrasterende jassen

Als je gaat trouwen op een tropische bestemming, is het al lang een traditie om een ​​volledig wit, ademend pak te dragen in een materiaal zoals linnen. Deze look is tijdloos en beter geschikt om te dragen bij warme temperaturen dan een traditioneel grijs of zwart pak. Maar dit jaar zie je misschien een beetje een draai in de volledig witte of linnen look: zoals een toevoeging van een contrasterende jas. Of het nu paars, groen of koningsblauw is, een contrasterende kleur ziet er geweldig uit tegen een wit pak. Zodra de ceremonie voorbij is, kan het jasje worden verwijderd en kunnen de mouwen omhoog worden gestroopt om een ​​meer casual look te creëren.

Tot slot

Als we naar de Italiaanse bruidegom mode kijken, met de merken Cleofe Finati, Carlo Pignatelli,  Of het Portugese merk Arax Gazzo,  Deze trouwpakken zijn zo kleurrijk, en verfijnd, met prachtige revers, en de mooiste accessoires Dan kunnen we eerlijk gezegd niet wachten om de bruidegom door het gangpad te zien lopen.

Paars aubergine trouwkostuum