Bruidskapsel met aparte haarsieraden

Aparte haarsieraden bruid

Haarsieraden maken de bruid compleet

Iedere bruid streeft naar een originele look, er gaat niets boven mooie handgemaakte haaraccessoires. Dat kun zijn een sluier, hoedje, mooie bloemen, Tiara's of gewoon een klein detail waardoor de bruid originaliteit uit straalt. Zie hier wat voorbeelden hoe je door het juiste kapsel en haarsieraad een betoverende bruid bent. En niet alleen een betoverende bruid maar ook een trendy bruid. Haarsieraden en haaraccessoires zijn weer helemaal hot, en vooral voor de vintage bruid niet weg te denken. Laat je inspireren door de vele leuke voorbeelden, er zit vast een leuk haarsieraad voor jou bij. Zo'n sieraad past bij iedere bruid en jurk. Al deze haarsieraden zijn te koop via Janniebaltzer en je zult versteld staan wat ze nog meer hebben, het zijn stuk voor stuk prachtige haarsieraden.

Dit zijn prachtige aparte haarsieraden die je bruidsoutfit zeker ten goede komen.

Haarsieradenromantisch haar sieraad

Gemaakt met handgemaakte bloemen, kunt van de Edwardiaanse periode en bedekt met Preciosa stenen, dit haarsieraad voor bruiden is werkelijk indrukwekkend.
Een romantische handgemaakte krans met zijden bloemen en een mengeling van Preciosa stenen voor een look die zeker hoofden zullen doen omdraaien.

 

 

 

mooie kleine sluierhaarsieraad met veren

Een fantastisch stuk: een verzameling van chiffon bloemen bekroond met Preciosa stenen plaats maken voor een kleine en fijne sluier, versierd met Preciosa kristallen.
Omdat elke bruid verdient een prinses te zijn, dit haar accessoire is pure romantiek. Licht en luchtig met delicate zijde en vormen van zachte ruches, is het versierd met Franse kunt, Preciosa kristallen en een mengsel van parels.

haarsieraad met franse kanthaarsieraad bloemen

Voor een mooie bruidskapsel wat stijlvol gevlochten is, kijk dan niet verder dan dit stukje geheel gemaakt van Franse kunt en bedekt met kristallen en parels.
Een prachtig stuk. Dit accessoire voor het haar van de bruid is erg romantisch en bestaat uit zijden bloemen enkristallen stenen.

 

 

 

haarsieraad haarbandhaarsieraad struisvogelveren

Voor een meer romantische bruiloft, een zijden sjaal bedekt met kunt en parels een uitzonderlijk stuk om in te veranderen na de ceremonie en voor de bruiloft receptie of feestavond
Voor een bruid die echt wil schitteren, is dit haarsieraad gemaakt van Franse kunt, witte struisvogel veren, vintage kristallen en een mengsel van kristallen stenen.

haarsieraad Boho stijldelicate sluier

Voor een boho stijl bruid, deze halo gemaakt met handgemaakte fluwelen bloemen en een mengsel van kristallen parels is verbluffend.
Een schattige stuk met bloeiende rozen, is deze delicate sluier versierd met kristallen en parels.

 

 

 

vintage stijlhaarsieraad Hollywood stijl

Wie kun weerstaan ​​aan een haar stuk uit de jaren 1930? Franse kunten lint met kristallen en parels maakt dit accessoire uniek, voor een even unieke bruid.
Een uniek accessoire dat zich op de oude Hollywood glamour richt, werd gemaakt met fijne Franse kunt, versierd met de hand genaaide parels en drie zijden bloemen versierd met parels.

haarsieraad Hollywood glamoursprookjesachtig haarsieraad

Geïnspireerd door oude Hollywood glamour, worden deze bruids haar-accessoires gemaakt met fijne Franse kunt, chiffon parels bedekte bloemen op een delicate hoofdband.
Een sprookjesachtige sluier gemaakt met Franse kunt en juwelen met een collectie van sierlijke stenen.

 

 

 

chique haar sieraadsimpel haar sieraad

Erg chic, is deze prachtige bruids-haar-accessoire bestaande uit lichte en delicate Franse kunt met parel-gekleurde struisvogelveren. De kleine sluier is afgeschermd door een kunt beugel en parels.
Een simpel accessoire kun een zeer groot verschil zijn. Deze haar versiering bestaat uit Franse kunt en versierd met kristallen en parels. Perfect voor na de ceremonie, wanneer de sluier is verwijderd voor de bruiloft receptie.

Deel

 

Categorie bruidskapsels

  • Birdcage sluier
  • Bruidskapsels voorbeelden
  • Haaraccessoires bruid
  • Haar sieraden en gezichtsvorm
  • Bruidskapsel en haarsieraden
  • Welk bruidskapsel past bij mij
  • Blog artikelen

    Meer onderwerpen