Vrijgezellenfeesten en workshops bruid en bruidegom

Vrijgezellenfeesten

Tips voor een vrijgezellenfeest


Het Vrijgezellenfeest de bachelors en bachelorettes ofwel de vrijgezellen.
Meestal organiseert de ceremoniemeester of beste vriend of vriendin van het bruidspaar de vrijgezellenparty een of twee weken voor de bruiloft . Hou bij het vrijgezellenfeest rekening met de bruid en bruidegom. Wees ook voorzichtig met wat je gaat ondernemen. Denk ook eens aan een dagje Efteling of attractiepark als het seizoen dat toelaat. Een diner , of een avondje uit in Scheveningen of Amsterdam . Een concert of musical. Of volg een gezellige kookworkshop met vrienden tijdens de vrijgezellendag.
Verder heb je voor de bruidegom nog een tal van sportieve party's denk hierbij aan paintball, karten, of een andere outdoor sport.

Het is moeilijk te geloven dat vrouwen pas echt vrijgezellenfeestjes hadden tot de jaren zestig, toen ze besloten dat ze net als de jongens wilden deelnemen aan de pre-huwelijkse ruzie. Maar die vrijgezellen waren absoluut niet zoals de partijen die vandaag worden gegeven. Ze waren meer een huwelijksdouche waar de bruid lingerie kon krijgen in plaats van keukengerei en gerechten. Pas in de jaren tachtig en negentig kregen de vrijgezellenfeesten de reputatie zo wild te zijn als hun mannelijke feesten.

Sommige vrijgezellen party's kunnen prijzig worden. Het is de verantwoordelijkheid van de vienden om ​​nauwkeurig de kosten per persoon op te stellen voordat ze verwachten dat iemand meegaat. Als dit echt niet in je budget past, is het beter om je af te melden in plaats van deel te nemen en te klagen over hoe het je budget overtreedt. Dit laatste zal ervoor zorgen dat de vrijgezel zich schuldig voelt en steeds stress veroorzaakt.

En het lijkt erop dat vrijgezellen feesten elk jaar extravaganter worden, de feesten vinden plaats op exotische bestemmingen en meerdere activiteiten gedurende meerdere dagen Er is niets mis met het uitzoeken van een vrijgezellenfeest, dit zijn tenslotte de laatste dagen van de vrijgezellen als een alleenstaande . Maar er zijn een aantal valkuilen die je moet vermijden bij het plannen van een van deze vrijgezellenfeesten.

Wat niet te doen op je vrijgezellenfeest

Wil je je vriend/innen een geweldige tijd laten hebben tijdens haar of zijn vrijgezellen avond. Blijf dan uit de buurt van deze not-do paden en je bent klaar om te gaan!

 • Als de bruid echt een meisjesnacht wil hebben, probeer haar dan niet te overtuigen om naar een club te gaan. Respecteer haar wensen, ga mee met de stroom en maak het beste van wat ze maar wil.
 • Huur geen stripper of stripster
 • Tenzij een bruid of bruidegom er specifiek om vraagt ​​(of je kent zijn/haar gevoel voor humor heel goed), huur dan geen stripper/ster. (Bovendien kunnen ze veel kosten}

 • Breng een aanstaande niet in verlegenheid over exen, of andere dingen waar ze zich misschien niet prettig bij voelen
 • Zorg dat ze niet niet in de problemen komt

 • Laat de bruid/gom niet dwingen iets te doen dat, als het wordt gefotografeerd, het kan het huwelijk in twijfel trekken. Goed advies, niet?
 • Het gaat niet om jou!

 • Ja, het lijkt alsof je de bruid/gom tegenwoordig veel gunt, maar het moet echt om de vrijgezellen gaan en wat ze willen doen. Plan geen activiteiten die jouw favoriet zijn.
 • Plan het vrijgezellenfeest weken of dagen voor de bruiloft.
 •  

   

  Als The Hangover niet genoeg was van een overdreven voorvertoning van alle dingen die mis kunnen gaan wanneer je een vrijgezellenfeest vlak voor de bruiloft viert, laat dit dan een waarschuwing zijn. Van te veel drinken tijdens je vrijgezellenfeest een wrede kater hebben om te lang op het strand te liggen, zodat je een zonnebrand oploopt, het is het beste om het vrijgezellenfeest niet de dag voor het huwelijk te plannen.

  Zowieso houd het vrijgezellenfeest leuk, denk aan een dagje vol bruisende activiteiten zoals, zeilen, voor de bruid een dagje wellnes, of misschien een leuke workshop. Het gaat om het feest en gezellig samenzijn met vrienden, maak er geen puinhoop van.

  Workshops voor de bruid

  Kijk ook eens bij workshops voor de bruid, vaak zijn dit ook erg leuke avonden, denk hierbij aan make-up workshops, sieraden, servies bakken en meer. Maak er ook een leuke verkleedpartij van, en laat het bruidspaar iets speciaals aandoen. leuker is nog als iedereen die avond verkleed gaat. Verder worden er op diverse locaties thema-avonden georganiseerd speciaal voor vrijgezellenavonden. 

  De deelnemers van het vrijgezellenfeest betalen samen de kosten.

  Leuke artikelen voor vrijgezellenfeesten

  Categorie vrijgezellenfeest

 • opdrachten voor een vrijgezellenfeest
 • Vijf tips voor een vrijgezellenfeest
 • Aanbieders voor vrijgezellenfeesten
 •