Huur een volkswagenbus voor je trouwvervoer

volkswagenbus huren

WINNAAR van de "Love Awards 2018 - Landelijk Beste Trouwvervoer"

Bij DeVolkswagenbus kunnen jullie de leukste Volkswagenbusjes & Volkswagen Kevers van Nederland huren voor jullie trouwdag! Maak een spetterende en onvergetelijke entree op jullie grote dag. En vergeet vooral de prachtige trouwfoto’s met jullie trouwauto achteraf niet! Ook zijn de meeste busjes om te bouwen tot Photo Booth in de avond. Voor het aankomend trouwseizoen hebben wij prachtige busjes in 6 verschillende kleuren beschikbaar. Wij stellen ze graag even aan jullie voor:

- Blue Ocean, onze baby blauwe Volkswagenbus met rode details aan de binnenkant. (ook om te bouwen tot retro Photo Booth)

Volkwagenbus licht baby blauw blauw

- Minty & Minty 2.0, onze zachte mintgroene Volkswagenbus met bijpassende binnenbekleding. (ook om te bouwen tot retro Photo Booth)

- Mr. Blue, onze helder blauwe Volkswagencamperbus met de mogelijkheid om volledig voorzien te overnachten op jullie huwelijksnacht.

- Sandy, onze zandkleurige Volkswagenbus met blauwe witte binnenbekleding. (ook om te bouwen tot retro Photo Booth)

- Miss White, onze zacht witte Volkswagenbus met een zwart/witte stoere binnenkant. (ook om te bouwen tot retro Photo Booth)

- Mr. Orange, onze zacht oranje Volkswagencamperbus met de mogelijkheid om volledig voorzien te overnachten op jullie huwelijksnacht.

Daarnaast hebben we ook nog 6 prachtige Volkswagen Kevers beschikbaar:

- Miss White Kever, onze prachtige triple white Volkswagen Kever cabriolet met een gehele witte binnenkant.

- Blue Ocean Kever, onze licht blauwe Volkswagen Kever cabriolet met een licht bruin dak.

- Minty Kever, onze mintgroene Volkswagen Kever cabriolet met een gehele witte binnenkant.

- Lazy Blue Kever, onze mat blauwe stoeren Volkswagen Kever (geen cabriolet).

- Black Beauty Kever, onze zwarte Volkswagen Kever (geen cabriolet).

- Baby Blue Rooftop, onze mat baby blauwe Volkswagen Kever (geen cabriolet).

Bij DeVolkswagenbus hebben jullie de mogelijkheid om zelf te rijden en/of gebruik te maken van de handige breng & haalservice. Zodat jullie geen omkijken hebben naar jullie trouwvervoer wat ophalen en terugbrengen betreft. Hebben jullie liever een chauffeur? Maak dan gebruik van de chauffeursdienst. Jullie mogen je uiteraard ook door een vriend of familielid laten rondrijden. Iedereen met een rijbewijs mag in deze busjes en Kevers rijden! Maak jullie trouwvervoer persoonlijk door een gepersonaliseerde kentekenplaat, jute slinger of raamsticker met jullie trouwdatum of voornamen bij ons te bestellen. Dit zal prachtig staan op jullie trouwfoto’s.

DeVolkswagenbus ligt zeer centraal gelegen. Onze loods vinden jullie in Nieuwegein (Utrecht), vlak langs de A27. Jullie zijn altijd welkom om onze Volkswagenbusjes & Kevers een keer live te komen bewonderen en de mogelijkheden te bespreken. We zien jullie aanvraag graag tegemoet!

website

Contact
DeVolkswagenbus.nl
Pascalbaan 2
3439 MP Nieuwegein
Bezoek uitsluitend op afspraak

Vragen of interesse?
Stuur ons een e-mail, Whatsapp of bel:
tel. 030 - 260 0027

Contact
DeVolkswagenbus.nl
Pascalbaan 2
3439 MP Nieuwegein
Bezoek uitsluitend op afspraak

Vragen of interesse?
Stuur ons een e-mail, Whatsapp of bel:
tel. 030 - 260 0027

website