trouwvervoer-volkwagenbus

TROUWVERVOER & PHOTO BOOTH

Overdag kunnen jullie de Volkswagenbus als trouwvervoer gebruiken en ’s avonds komen we naar jullie trouwlocatie om de Volkswagenbus om te bouwen tot Photo Booth. Uiteraard is de Photo Booth ook los te huur!

Allereerst zijn de Volkswagen fotohokjes een lust voor het oog. Jullie kunnen ze in 4 verschillende kleuren huren, waardoor ze altijd goed passen bij het thema van jullie bruiloft. Bovendien zorgen wij voor geschikte gadgets, enthousiaste begeleiding en een stijlvol gastenboek.Elke foto wordt twee keer geprint, in een door jullie zelfontworpen layout. Eén voor het gastenboek, en één als geschenkje voor de gast zelf! Uiteraard zijn alle gemaakte foto’s ook digitaal beschikbaar.

Photobooth-volkswagenbus

KLEUREN VOLKSWAGENBUSJES:

– Mintgroene Minty

– Lichtblauw Blue Ocean

– Zandkleurige Sandy

– Witte Miss White

oldtimer-volkwagenbus-trouwauto

LIVE DEMONSTRATIE

Kom gezellig langs in onze loods in Nieuwegein voor een live demonstratie van de Photo Booth en bekijk meteen welk busje het beste bij jullie past!

Contact

DeVolkswagenbus.nl
Dorpsweg 132 B
Hoogblokland
WhatsApp 06-86899452.

Vragen of interesse?

Stuur ons een e-mail, Whatsapp of bel:
tel. 030 – 260 0027

WhatsApp
06-40947644

Website

Artikelen trouwauto

Zoek de kleur voor je trouwauto

Trouwvervoer blauw trouwvervoer roze Trouwvervoer geel Trouwvervoer oranje trouwvervpoer paars trouwvervoer groen Trouwvervoer rood trouwvervoer zwart trouwvervoer wit trouwvervoer bruin trouwvervoer-grijs