vlinders op je bruiloft

Vlinders loslaten op je bruiloft

Heb je iets speciaals met vlinders is dit natuurlijk fantastisch. Je kan het vlinderthema op verschillende manieren laten terugkomen op je bruiloft. B.v. in je bruidsboeket, in je haar, de bruidstaart, en zelfs al op je trouwkaarten. Ook kan je leuke kleine vlindertjes van zijde kopen die je als huwelijksbedankje meegeeft. 

Waarom Vlinders?

Het loslaten van vlinders geeft een extra accent met een symbolische waarde aan een speciale gelegenheid. Dit was van origine een traditie bij de Amerikaanse indianen die een wens deden elke keer als ze een vlinder loslieten. Inmiddels is deze traditie ook in andere landen zoals Australie, Nieuw-Zeeland, Canada, Duitsland en een groot aantal Zuid Amerikaanse landen zeer geliefd bij diverse gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan een bruiloft, een begrafenis, verjaardagen, een diploma-uitreiking, een kinderfeestje, de opening van een winkel,… Het loslaten van de vlinders is een prachtig en emotioneel moment. De vlinders zetten hun leven voort in de vrije natuur wat de Nederlandse flora en fauna ten goede komt.

Vlindergroet

Vlindergroet is een jong bedrijf dat van iedere gelegenheid een onvergetelijke gebeurtenis maakt door het loslaten van prachtige vlinders. Iedere keer dat u een vlinder ziet, zult u terugdenken aan dat bijzondere moment. Natuurlijk gebruiken we hiervoor inheemse vlinders die de rest van hun leven in vrijheid mogen doorbrengen! Kijk hier waar je deze vlinders kan bestellen Vlindergroet

Natuurlijk kan je het thema vlinders steeds terug laten komen op je bruiloft, denk aan mooie zijde vlinders in je bruidsboeket, de bedankjes, bruidstaart, trouwkaarten, haar accessoires, trouwschoenen, zaaldecoratie. Denk ook aan je bruidsnagels deze kunnen mooi met vlinder applicaties bezet worden.