Romantische trouwlocatie Amsterdam

Romantische trouwlocatie in Amsterdam

Amstel Boathouse bevindt zich op een iconische plek aan de Amstel, op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam en middenin het Martin Luther Kingpark. Naast het restaurant dat over een ruim terras en overdekte veranda beschikt, onderscheidt Amstel Boathouse zich als een romantische officiële trouwlocatie en eventlocatie door de tien flexibele zalen (inclusief het restaurant), die combineerbaar zijn tot een capaciteit van wel 850 personen.

Het leuke aan Amstel Boathouse is dat de locatie volledig kan worden aangepast aan jouw smaak. Zo is de locatie met zijn 132 jaar geschiedenis aan de Amstel een intieme, fijne locatie om met je beste vrienden en familie te zitten. Hoewel het restaurant ooit dienstdeed als theehuis, staat het nu in het teken van boten en watersport. Met de daarop geïnspireerde inrichting en een eigen steiger om aan te meren natuurlijk uitermate geschikt voor koppels die iets hebben met varen en/of watersport. Dat betekent echter niet dat koppels die daar niets mee hebben verloren zijn: de romantische look van de omgeving brengt ieder koppel in warme trouwstemming!

 

Romantische inspiratie voor de perfecte bruiloft tijdens mini Wedding Fair aan de Amsterdamse Amstel

De bruiloft staat op de agenda in 2020 of 2021, maar de plannen zijn nog niet rond? Dat is helemaal niet erg, want de Amsterdamse eventlocatie Amstel Boathouse organiseert tijdens de Open Toptrouwlocatie route op zaterdag 1 februari 2020 een mini Wedding Fair. Aanstaande en potentiële bruidsparen en ieder ander geïnteresseerde zijn welkom voor een flinke portie trouwinspiratie.

Natuurlijk krijgen bezoekers een rondleiding door de verschillende zalen van Amstel Boathouse, die de mogelijkheid bieden om zowel een kleine, intieme bruiloft als een groots spektakel met capaciteit tot wel 850 man te organiseren. Maar daar houdt het niet op: tijdens de Wedding Fair kun je ook terecht voor onder andere de perfecte bloemdecoratie, trouwpakken, bruidstaart en entertainment met verschillende partners als De Oost, Rederij Nassau en Bloemenservice Nederland die hun beste werk showen aan de bezoekers. Een dag vol inspiratie en romantiek dus!

Op zaterdag 1 februari 2020 is iedereen welkom op de mini Wedding Fair van 11.00 uur tot 16.00 uur. Daarna kun je opgedane inspiratie direct bespreken met je geliefde, wedding planner of vrienden in het restaurant onder het genot van een kop koffie, lunch, borrel of diner. Vanaf 15.00 uur is er tevens livemuziek in het restaurant. Amstel Boathouse is gelegen aan de Amsteldijk 233, Amsterdam.