Trouwen in

 

Tarieven trouwen Venlo

Overzicht kosten trouwen

Als u trouwt op een andere locatie, betaalt u de gemeente een lager tarief, alleen voor het huwelijk of het geregistreerd partnerschap. De kosten voor het gebruik van de ruimte regelt u rechtstreeks met de locatie en zijn afhankelijk van uw wensen.

Gratis trouwen

Een huwelijksvoltrekking in de stadswinkel Venlo op maandag tussen 09.00 en 09.30 uur is gratis; de kosten voor een trouwboekje worden welk in rekening gebracht. De ceremonie vindt palats in een vergaderruimte in de stadswinkel en is eenvoudig van karakter en duurt maximaal 10 minuten. Een voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar of het afspelen van muziek is hierbij niet mogelijk. Het maximaal aantal toegestane personen bij een kosteloze huwelijksvoltrekking is 10, inclusief het bruidspaar.

Meer informatie over trouwen in Venlo

Stadswinkel Venlo
Prinsessesingel 30
5911 HT Venlo
Tel: 077 3596666
Website: www.venlo.nl
E-mail: info@venlo.nl

De beste informatie voor je trouwdag als je gaat trouwen in Venlo

In deze gezellige Limburgse stad, wordt van alles één groot feest gemaakt, zo ook jullie huwelijk. Alles voor jullie trouwdag is aanwezig, van de mooiste locaties, tot de kleinste huwelijksbedankjes. We hebben alle trouwleveranciers in Venlo voor je gevonden.

Trouwlocaties

• Stadhuis Venlo, Hertogkamer
• Stadhuis Venlo, Raadszaal 
• Domani (Dominicanenkerk)
• Galerie de Hoeve
• Hamar Belfeld
• Raadhuis Tegelen
• ’t Raodhoes Blerick
• Partyboot de Maashopper
• Kasteeltuinen Arcen
• Raadhuis Arcen
• Kapel Mariadal Venlo
• Limburgs Museum Venlo
• Jiochumhof (Steyl)
• Theater de Maaspoort

Bruidsmode regioBruidsmode

Venlo kent vele bruidszaken. Daarom zul je ook zeker slagen voor je trouwjurk, maar ook in de regio hebben we nog tal van andere mooie bruidswinkels.
 

Bruidegom trouwen regioTrouwkostuums

Meyer en Meyer

Oude Markt 5, 5911 HG Venlo
Telefoon: 077 467 8579

Hij trouwt

Steenstraat 32, 5831 JE Boxmeer
Telefoon: 0485 576 226

bloemisten-regioBloemisten 

La Bellefleur

Raadhuisplein 17 5944 AH Arcen Telefoon: 077-4733744

Nizza.huwelijk Venlo

Bruidstaarten-regioBruidstaarten

In Venlo en omgeving vonden we enkele leuke banket bakkers die de mooiste en lekkerste bruidstaarten maken.
 

Catering-regioCatering partyservice

In de regio Venlo komen we veel cateringbedrijven en partyservice tegen. daarom hebben we enkele catering en partyservice bedrijven voor jullie uitgelicht.

trouwringen-regioTrouwringen 

Trouwringen vinden in Venlo ? hier hebben we leuke juweliers en edelsmeden. Hier zul je zeker slagen voor gepaste trouwringen.
 

Trouwfotograaf-regioTrouwfotograaf

In iedere stad zijn tigtal bruidsfotografen, maar het is makkelijk een fotograaf te zoeken in je eigen regio. Daarom hebben we ook alle trouwfotografen in Venlo en limburg staan voor je bruidsreportage.
 

Trouwauto regioTrouwauto

Naar welke bruidsauto je ook op zoek bent, in Venlo zijn veel aanbieders voor trouwvervoer.Van een limo tot trouwkever en de oldtimers.
 

Weddingplanner regioWedding planners

Weddingplanners werken meestal per provincie, daarom zul je hier in deze provincie voldoende planners vinden die naar jullie trouwlocatie komen.

Trouwlocatie-regioTrouwlocaties

Buiten het gemeentehuis in Venlo zijn er nog tal van andere leuke trouwlocaties in de omgeving. En je mag ook in Venlo een vrije locatie uitzoeken.
 

feestlocatie-regioFeestlocaties

Venlo kent tal van feestlocaties, de een nog mooier als de ander. We hebben alle Feestlocaties in Venlo op 1 pagina gezet.
 

Bruidssuite-hotels-regioBruidssuite

Hotels en mooie locaties voor je huwelijksnacht, waar je heerlijk kunt vertoeven.

 

VideograafVideograaf trouwfilm

Op je bruiloft kan je haast niet meer zonder een videograaf voor een trouwfilm. Ook in Venlo hebben we de beste videografen gevonden