Trouwen

Trouwlocaties

In de gemeente Amstelveen is ontzettend veel mogelijk. Amstelveen kent slechts één vaste trouwlocatie: Het Raadhuis. Daarnaast kun je bijna overal trouwen waar je wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van trouwen in het Cobra Museum of Museumtram? Het is zelfs mogelijk om op het terras van je favoriete restaurant, tijdens een evenement of in je eigen achtertuin elkaar het ja-woord te geven. 

Trouwambtenaar

Amstelveen heeft meerdere ambtenaren van de burgerlijke stand. Deze ambtenaren zijn ook bevoegd om huwelijken in Aalsmeer te voltrekken. Het is gebruikelijk om enige tijd voor de trouwdag een kennismakingsgesprek te voeren met de ambtenaar die het huwelijk voltrekt. Door de hele ceremonie van te voren door te nemen, kom je niet voor verrassingen te staan. 

Kosten trouwen

Overzicht kosten huwelijk

Budget huwelijk

Het huwelijk vindt plaats in de trouwzaal in het Raadhuis er moeten minimaal 2 getuigen aanwezig zijn en er mogen maximaal 4 getuigen worden aangewezen en mogen er minimaal 10 gasten exclusief getuigen worden uitgenodigd. Er kan geen keuze worden gemaakt voor de trouwambtenaar, de trouwambtenaar zal geen toespraak houden hij/zij verricht alleen de officiële handeling. Je betaald een onkostenvergoeding voor de aanwezigheid van de trouwambtenaar en gastvrouw € 120,00.

Gratis trouwen

Op maandag en woensdag ochtend om 09.00 en er zijn 2 mogelijkheden van een gratis huwelijk. Een van de partners moet in de gemeente Amstelveen wonen, alleen dan mag het bruidspaar gratis trouwen. Het huwelijk vindt plaats in een spreekkamer van de burgerlijke stand minstens 1 van de partners woont in de gemeente Amstelveen, er maximaal 2 getuigen aanwezig zijn en het huwelijk zal maximaal 10 minuten duren, er zullen geen foto’s gemaakt kunnen worden, er kan geen keuze worden gemaakt voor de ambtenaar.

Meer informatie over trouwen in de gemeente Amstelveen

Raadhuis Amstelveen
Laan Nieuwe Amstel 1
1182 JR Amstelveen
Tel: 020 540 49 11
Website: www.amstelveen.nl
E-mail: gemeente@amstelveen.nl

Trouwleveranciers in de gemeente Amstelveen

BruidsmodeBruidsmode

GelegenheidskledingGelegenheidskleding

TrouwkostuumTrouwkostuum

Bruidsmake-up-kapstersBruidsvisagie

Bloemist-voor-bruidsboeketBloemisten

Avalon Flowers

Belle van Zuylenlaan 19, 1183 EE Amstelveen tel: 06-41317946

Bruidstaarten-bakkersBruidstaart

Bakkerij Out & Zn

Kerkstraat 1 1191 JB Ouderkerk aan de amstel tel: 020-4961232

WeddingplannersWeddingplanners

Dream Weddings

Noorderkroon 4 1188 AC Amstelveen

Bruiloft-muziekBruiloft-muziek

Trouwfilm-videograafTrouwfilm-videograaf

TrouwautoTrouwvervoer

ABC Business & Limoservice

B. van Suttnerlaan 831187 ST Amstelveen

FeestlocatiesFeestlocaties

Kegel Sport- en Partycentrum

Bovenkerkerweg 81 1187 XC Amstelveen tel: 020-6455557 

Schouwburg Amstelveen

Alle gemeenten in Noord Holland

Aalsmeer      Alkmaar      Amstelveen      Amsterdam    Beemster      Bergen      Beverwijk  Blaricum      Bloemendaal       Castricum      Den Helder       Diemen      Drechterland       Edam-Volendam      Enkhuizen      Gooise Meren      Haarlem      Haarlemmerliede en Spaarnwoude   Haarlemmermeer      Heemskerk      Heemstede Heerhugowaard      Heiloo       Hilversum      Huizen       Hollands Kroon      Hoorn      Landsmeer      Langedijk       Laren      Medemblik  Oostzaan      Opmeer       Ouder-Amstel      Purmerend      Schagen      Texel       Uitgeest       Uithoorn       Velsen  Waterland     Weesp       Wormerland       Zaanstad       Zandvoort