Trouwen in

Jullie gaan trouwen in Alkmaar ? Doe het dan goed en voordelig ! wij hebben voor jullie hieronder leuke uitgebreide informatie en een selectie van alle trouwbedrijven zowel betrouwbaar als betaalbaar. De meeste trouwlocaties en trouwbedrijven in je eigen regio zijn vaak goedkoper en makkelijk te bereiken. Hier vindt je alle ingredienten voor een spetterend trouwfeest.

Trouwen in Alkmaar

In Alkmaar kan je kosteloos trouwen op de door jullie uitgekozen dag. Dat is Super, want de meeste gemeentes hebben een afgesproken dag. Voor de voorbereidingen van jullie bruiloft vinden jullie hier de beste trouwleveranciers.

Overal trouwen in Alkmaar

Naast de 2 vaste trouwlocaties in Alkmaar is het mogelijk om op iedere locatie in Alkmaar te trouwen. Die willekeurige trouwlocaties dienen dan wel aan enkele voorwaarden te voldoen. De voorwaarden komen in een verklaring te staan die het aanstaande bruidspaar moet ondertekenen.
Aan de hand van deze verklaring beslist de gemeente Alkmaar of de locatie tijdelijk als officiële trouwlocatie wordt aangewezen

Gratis Trouwen in Alkmaar

Iedere inwoner van de gemeente Alkmaar kan gratis ofwel kosteloos trouwen.
De huwelijksvoltrekking zal echter in sobere vorm plaatsvinden en is aanzienlijk korter van duur en er zijn minder gasten toegestaan.
Informeer bij de gemeente naar de uitvoering van het kosteloos trouwen in Alkmaar.

Gratis trouwen in Alkmaar kan alleen in het Stadskantoor op dinsdag en woensdagochtend om 09.00 uur.

Ambtenaar Burgerlijke Stand in Alkmaar

De gemeente Alkmaar heeft meerdere Huwelijksambtenaren. Je bent hierin vrij om een ambtenaar van de burgelijke stand uit te kiezen.

Eenmalig je eigen Ambtenaar van de Burgelijke Stand benoemen
Het is ook mogelijk om eenmalig zelf een Ambtenaar van de Burgelijke Stand ofwel BABS te benoemen. De extra kosten hiervoor zijn € 114,50. Informeer bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Alkmaar naar de voorwaarden.

Kosten Trouwen

Overzicht kosten huwelijk

Meer informatie over trouwen in de gemeente Alkmaar

Stadhuis Alkmaar
Langestraat 97
1811 JD Alkmaar
Tel: 072 548 8888
Website: www.alkmaar.nl
E-mail: post@alkmaar.nl

Trouwlocaties

Trouwlocaties Alkmaar

Het Stadhuis en de Grote Sint Laurenskerk zijn 2 de vaste trouwlocaties van Alkmaar.
In het Stadhuis kunt u trouwen in de de Polderkamer en in de Raadzaal.
De Polderkamer telt veertig zitplaatsen en dertig staanplaatsen en de Raadzaal honderd zitplaatsen voor de gasten op jullie trouwdag.
Voor trouwen in de Grote Sint Laurens Kerk moet je contact opnemen met de Stichting Beheer Grote Kerk Alkmaar, tel. 072 514 07 07.
In Alkmaar kunt u in deze 2 vaste trouwlocaties het huwelijk laten voltrekken op de volgende dagen en tijdstippen:

– Maandag t/m vrijdag om 9.00, 9.30, 10.15 , 11.00 uur, 13.45 uur, 14.30 uur, en 15.15 uur.
– Zaterdag om 10.15 uur en 11.00 uur.

Trouwleveranciers in Alkmaar

BruidsmodeBruidsmode alkmaar

In Alkmaar zijn volop bruidsmodezaken, denk aan Mary Borasato, maar dat is er maar 1 van. In Alkmaar zul je zeker slagen voor je trouwjurk. Alkmaar heeft alles op het gebied van bruidskleding

Bruidegom trouwen regioTrouwkostuums

Alkmaar bruist van de mooie winkels, en zeker op het gebied van herenmode. In deze stad vindt je zeker een geslaagd trouwpak voor de bruidegom.

GelegenheidskledingGelegenheidskleding

Een pagina vol met feestelijke kleding en avondkleding voor de moeder van de bruid, of de gasten. Alle bedrijven in Alkmaar voor gelegenheidskleding van avondjurk tot cocktail.

Bruidsmake-upBruidsmake-up

Alkmaar kent vele visagisten bruidskappers en schoonheidsspecialisten, die gespecialiceerd zijn in bruidsmake-up en bruidskapsels. En die die je make-up en kapsel aan huis verzorgen

BruidstaartenBruidstaarten

Niet iedere bakker is gespecialiceerd in bruidstaarten of cake-cups. Daarom hebben we de beste taartspecialisten gevonden in alkmaar, die jou droomtaart kunnen maken.

CateringCatering en Partyservice

Ben je op zoek naar een cateringbedrijf voor je bruiloft, wij hebben ze al voor jou gevonden! Voor een kleine intieme bruiloft tot een groot tuinfeest

Trouwringen

Een trouwring het begin van jullie huwelijk, je kan niet zonder. In alkmaar hebben we leuke juweliers en edelsmeden. Hier zul je zeker slagen voor een gepaste trouwring.

TrouwfotograafBruidsfotografen

In alkmaar hebben we een aantal voortreffelijke fotografen gevonden voor je bruidsreportage. Een trouwfotograaf in je eigen regio is erg belangrijk.

TrouwautoTrouwauto Alkmaar

Naar welke bruidsauto je ook op zoek bent, in Alkmaar zijn genoeg trouwauto’s te huur. Van een limo tot oldtimer.

TrouwlocatiesTrouwlocaties

In Alkmaar vindt je mooie buiten locaties om te trouwen, denk aan de stranden en strandpaviljoenen, maar ook andere mooie Landhuizen en bijzondere locaties.

FeestlocatiesFeestlocaties in Alkmaar

Wat zou Alkmaar zijn zonder zalen en feestlocaties. we hebben de leukste feestzalen voor je uitgelicht.

BruidssuiteBruidssuite

Alkmaar en omgeving heeft mooie hotels waar je een romantische suite kunt huren voor je huwelijksnacht.

Alle gemeenten in Noord Holland

Aalsmeer      Alkmaar      Amstelveen      Amsterdam    Beemster      Bergen      Beverwijk  Blaricum      Bloemendaal       Castricum      Den Helder       Diemen      Drechterland       Edam-Volendam      Enkhuizen      Gooise Meren      Haarlem      Haarlemmerliede en Spaarnwoude   Haarlemmermeer      Heemskerk      Heemstede Heerhugowaard      Heiloo       Hilversum      Huizen       Hollands Kroon      Hoorn      Landsmeer      Langedijk       Laren      Medemblik  Oostzaan      Opmeer       Ouder-Amstel      Purmerend      Schagen      Texel       Uitgeest       Uithoorn       Velsen  Waterland     Weesp       Wormerland       Zaanstad       Zandvoort