Marokkaanse bands

Marokkaanse bands en Disco DJ voor feesten en bruloften

meeste aangeprezen bands voor trouwfeesten zijn groepen die een stijl spelen die zorgen voor sfeer, ritmes en ambiance voor het echtpaar en hun bruiloftsgasten. Bijvoorbeeld een allround band dat allerlei populaire feestmuziek speelt, en de genres beheert uit diverse marokkaanse streken. Er zijn allerlei soorten muziek die gespeeld kunnen worden op zo’n trouwfeest zoals: Chaabi, Charqi, Andalussi, Soussi, Malhoun, Khalijee, Rai, Gnaoui. Maar ook de Marokkaanse volksmuziek b.v. de Charkia, Soussia, Elmalhoun en de Rai-rifia. Kortom bands of DJ’s die zich zonder moeite aanpassen aan de sfeer van het Marokkaanse bruiloftsfeest. Hier op deze trouwsite vind u leuke adresjes van: Bands, Mannelijke DJ’s en Vrouwelijke DJ’s die in Nederland actief zijn.

Jawad ChaabiaJawad Chaabia

Een van de meest geboekte orkesten voor een Marokkaanse bruiloft. Bekijk de filmpjes van deze band.

Abderrahim rbatiAbderrahim rbati

Een band die zeer geliefd is op een Marokkaanse bruiloft. Een 8 mans sterke band met muziek voor iedereen.

ImetlaaImetlaa

De kern van de muziekstijl van Imetlaâ is de traditionele Amazighmuziek uit de Rifstreek. De krachtige ‘drive’ van de traditionele percussie-instrumenten
adjun en darabouka blijven de rode draad vormen.

ADAMROC ADAMROC

Zorgt voor spetterende, opzwepende en ritmische, instrumentale muziek met prachtige nummers uit de Marokkaanse, Franse en Zuid-Amerikaanse traditie.