Een horloge ipv trouwring

Ga voor een horloge i.p.v. een trouwring!

Je zegt JA, IK WIL.. maar geen trouwring! Dit kan natuurlijk voorkomen. Er kunnen tal van redenen zijn waarom je geen trouwring om wil. Wellicht is het niet handig tijdens je werk, ben je allergisch voor bepaalde stofjes, vind je het gewoonweg niet fijn zitten of is het voor jou gewoon te standaard? Dan zijn er gelukkig nog tal van alternatieven waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi horloge! Voor een man misschien ook wel een stoerder alternatief. Je kunt tegenwoordig zoveel verschillende horloges kopen, dat er altijd wel eentje bij zit die helemaal bij je past.

De gaafste horloges voor de bruidegom

Op je eigen bruiloft wil je er op je best uitzien en dat begint bij een mooi pak. Een mooi uurwerk kan echter net dat detail zijn wat je trouwpak compleet maakt. Het is uiteraard wel belangrijk dat je een horloge kiest dat goed bij je pak past. Kies je voor klassiek, vintage of ga je juist voor een moderne look? Voor elke stijl is wel een horloge te vinden. Wil je een horloge dat je outfit compleet maakt, maar niet te veel aandacht trekt? Kies dan voor een uurwerk met een minimalistisch design. Deze horloges zijn modieus maar wel bescheiden en hierdoor goed te combineren. Gebruik je het horloge i.p.v. een trouwring, bedenk dan goed bij het uitkiezen dat je dit altijd bij je draagt en het dus niet moet gaan vervelen! Wil je heb echt speciaal maken, laat dan bijvoorbeeld de trouwdatum of de initialen van je vrouw in het horloge graveren. Zo geef je het horloge nog meer betekenis! Meer inspiratie nodig? Bekijk hieronder de top 3 horloges van Renard voor de bruidegom.
  1. Renard RC402SS41VBR Grande Chrono Mix stoer en klassiek met de Renard Grande Chrono. Dit horloge heeft een roestvrijstalen kast van 40mm met quartz kwaliteitsuurwerk. Het horloge is afgewerkt met mineraalglas en een leren bandje.
  2. Renard RD381SS10MSS Elite
Ga voor dit klassieke horloge met dag-datum display. Het heeft een roestvrijstalen kast van 39mm met een quartz kwaliteitsuurwerk. De Renard Elite is afgewerkt met een metalen band en mineraalglas. Ook verkrijgbaar in zilver/blauw.   Renard RC402SS41VBR Grande ChronoRenard RD381SS10MSS Elite                 3.Renard RC401YG30VBK Grande Chrono Robuust, stoer en toch klassiek! Deze uitvoering van Renard heeft een gouden roestvrijstalen kast van 40mm met quartz chronograaf kwaliteitsuurwerk. Dit horloge is afgewerkt met mineraalglas en een leren zwarte band. Renard RC401YG30VBK Grande Chrono