cupcakes

Cupcakes in een rokje

Uniek! Vanuit haar exclusief ontworpen cupcakerokje serveert het Cupcake Model overheerlijke cupcakes, waarvan de kleur van de bakingcup en de smaak van aan jouw bruiloft kan worden aangepast.Als finishing touch kunnen je gasten zelf kiezen welke topping zij op hun cupcake willen.

De mooie, spontane, intelligente Models, die zorgvuldig geselecteerd en getraind zijn, verwelkomen je gasten met een stralende lach en de lekkerste hapjes en drankjes, die zij op een originele manier en a la minute serveren door middel van speciaal ontwikkelde presentatiemiddelen om hun lichaam. Omdat ze mobiel zijn, kunnen ze zich ook op jou  bruiloft gemakkelijk onder de gasten begeven.

De Taste Models doen altijd een finishing touch aan de producten op locatie.

Zo kunnen je gasten de lekkernijen ter plekke customeren naar hun eigen smaak! En ook jij als organisator kunt kiezen, want Taste Models heeft als standaard service diverse lekkernijen en stijlvolle jurkjes die afgestemd kunnen worden op je feest of thema (of bedrijfskleuren). De afgestemde styling, inclusief charmante hairstyling in jaren 60-stijl en visagie, doen ze er gratis en voor niets bij!

Cupcake rok