Cake-pops-als-bruidstaart

Cake-pops als bruidstaart

Wil je graag je bruidstaart zelf maken, dan is dit een hele leuke optie.

Het is makkelijk te doen, en je kunt je fantasie de vrije loop laten.
Een cake-pop bruidstaart staat geweldig op een sweet table ( snoeptafel), als je een sweet table vol met deze lekkernijen hebt staan, kunnen je gasten zo vaak langslopen als ze willen. Je kunt ze naast de bruidstaart gebruiken, maar het is natuurlijk ook een leuk alternatief voor de bruidstaart.Wat zijn cake Pops?

Kort gezegd zijn het versierde cake balletjes op een lolly stokje, deze kun je versieren met Chocola, of met gekleurde glazuur. Wil je ze extra decoreren kan het met fondant, zo kun je er bloemetjes opmaken, of andere applicaties.
Je kunt de cake zelf bakken, wat natuurlijk het allerlekkerste is, maar je kunt ook cake in de supermarkt kopen.


Cake pop bruidstaarten zijn ideaal voor de bruid die van knutselen houdt. Om te beginnen, kunt je een taart pop stand huren, en de kleine cake pops in de gaatjes zetten. Gepresenteerd als een mooie eenheid, kan de taart pop stand worden gemaakt of gehuurd in een gelaagde vorm van een bruidstaart.

Huur een chocoladefontein waar de gasten zelf hun cake-pop in kunnen dopen, het is gegarandeerd een vat vol zoete plezier.

Een andere optie is om de volledige bruidstaart in kleine balletjes van marshmallow te maken, waardoor een element van plezier toe te voegen voor een anders als andere traditionele bruidstaart.
Gebruik contrasterende kleuren om interessante patronen te creëren, of houd vast aan één enkele kleur en kies voor een ombre effect.

Deze leuke cake-pops zijn perfect om los te serveren, maar ook zeer leuk als bruidstaart, of als toevoeging op de sweet table.

cake-pop-bruidstaart

Cake-pops-los

Cake-pops-bruidstaart-wit