Koekjes op je bruiloft

Bruiloft koekjes

Koekjes doen het altijd goed op ieder feest, dus ook op een bruiloftsfeest. Het makkelijke van deze kleine versnaperingen is dat je ze ruim van te voren kunt maken. Gebruik gewoon lekker makkelijk zanddeeg en voor de decoraties vormpjes en glazuur kun je overal terecht van de Hema tot de Actionshop. Zeker op een bruiloft met een vintage thema zal het een lust voor het oog zijn.
Er zijn oneindig veel mogelijkheden om de koekjes aan de man te brengen, denk aan een mooi gedekte tafel waar de gasten zelf een kopje koffie of thee kunnen schenken met een grote variatie van koekjes mooi gepresenteerd. Een ander idee is om ze op een 3 laag standaard op de tafels van de gasten te zetten, gebruik mooie kanten papieren onderleggertjes. De koekjes zijn ook geweldig om als bedankje mee te geven gewikkeld in folie met een kanten onderleggertje en dichtgemaakt met een mooi lint. Ook een leuk idee is om alvast een voorproefje van je koekjes bij de uitnodigingen te doen. Maak koekjes van verschillende groottes en stapel ze zo op als een kleine mini bruidstaart. Gelukskoekjes passen mooi bij dit thema, dit kan je ook als bedankje meegeven.

Tip

Probeer ruim van te voren uit hoe je de koekjes maakt en decoreert, oefening baart kunst dus geef het niet gelijk op.
Je kan je koekjes ook laten maken maar bedenk dat je dan ruim 3 euro per koekje kwijt bent, dus de moeite om zelf aan de slag te gaan.


Zie de leuke voorbeelden van bruiloftskoekjes

bruiloft koekjes