Bruidsboeket-Ranonkels

Bruidsboeket met Ranonkels

Ranonkels een prachtige bloem voor een vintage bruidsboeket.
De bloemen betekenis van ranonkel is ” Ik ben verblind door je charmes “, dit is echt passend voor je trouwdag
De ranonkels maken deel uit van de boterbloem familie, deze mooie bloesem doet denken aan anemonen en onze lievelings pioenroos, niet verwonderlijk aangezien ze ook ergens in verband liggen met deze soorten.
Met zijn ruffly bloemblaadjes en prachtige bloemknoppen is deze stralende bloem een uitstekend vulmiddel voor een vaas en echt op zijn mooist als vers geplukt en losjes gerangschikt in een eenvoudige bruidsboeket.Om hun zachte vintage karakter te benadrukken, schik de bloemen in gekleurde glazen potten of in vintage theekopjes en theepotten. Zeer decoratief is enkele ranonkels in een gerecyclede glazen flessen, met een aantal potten en flessen gegroepeerd in het midden van elke tafel.

Ranonkels zijn verkrijgbaar in een reeks van levendige zomerse kleuren zoals rood, oranje lila, en geel alsook zachtere vintage kleuren zoals zacht roze, crème en paars, om er maar een paar te noemen. Het zijn zeer veelzijdige bloemen die zich prachtig lenen voor iedere gelegenheid.

Ranonkels kunnen worden gecombineerd met allerlei bladeren en bloemen, zoals madeliefjes, rozen, en lavendel, om er maar een paar te noemen. Wel zijn Ranonkels zeer tere bloemen, en je moet er op je trouwdag zeer voorzichtig mee omgaan.
Je kan als alternatief ook kiezen voor stoffen ranonkels, deze zijn in het algemeen niet van echt te onderscheiden, en heeft als voordeel dat je jarenlang geniet van je mooie bruidsboeket.

Bekijk de leuke voorbeelden van Ranonkels in een bruidsboeket