Bridal body paint

Bridal bodypaint

Bodypaint wordt over het algemeen geassocieerd met allerlei exotische dingen, fascinerend, adembenemend, mind-blowing en, in veel gevallen, een beetje ondeugend – alles wat een bruid wil op haar trouwdag. De eerste gedachten is ook vaak smakeloze ontwerpen voor erotische vrouwen. Maar bodypaint kan zeker zeer smaakvol zijn en met de juiste hoeveelheid finesse, kan body paint een bruid een geheel eigen romantische stijl geven.

Wat het mooie is van bodypaint is dat het je toestaat om je lichaam te versieren wat geen enkel stukje stof of sieraden kan. Het is dan ook een prachtige vervanger voor sieraden, bijvoorbeeld als de trouwjurk een laag uitgesneden rug heeft, kan de rug doorlopen met een een prachtige decoratie in body paint.
Bij de keuze van het ontwerp, denk aan dansers, acrobaten, schaatsers, feeën en zigeuners, om het grillige en vrouwelijke te behouden.
Laat je ook inspireren door de Indiase en arabische cultuur, deze hebben handen en voeten beschilderd met een mooi en ingewikkeld henna design.
Je kan heel ver gaan in bodypaint, door misschien een exotische krullend ontwerp rond je oog of een bloemenprint kruipend in de zijkant van je nek te zetten.
Bij het dragen van een korte jurk, of je wil manlief verrassen als hij je kouseband af wil halen, kan je 1 been beschilderen met een sexy kanten ontwerp.
In plaats van het dragen van handschoenen in hartje zomer, kan je je handen en polsen beschilderen met een kanten wit patroon.
Of de geloften laten inschrijven op je arm, of je trouwring beschilderen op je vinger, wordt dit moment in je leven zo veel meer bijzonder.
Als je gaat trouwen op het strand en manlief heeft een lichaam om te pronken, kan je hem misschien overtuigen om shirtless te gaan, en zijn torso laten beschilderen met een sexy tribal design.

OPMERKING: Zorg dat er een niet-giftige verf gebruikt wordt en die niet zal uitlopen bij de eerste tekenen van scheuren of zweetdruppels.

Zie deze mooie voorbeelden hoe smaakvol en romantisch een bridal bodypaint kan zijn.

Body paint voor bruid

 

Bruidsaccessoires Artikelen

bruidslingerie

Bruidslingerie

Bruidslingerie behoort tot de essentiële punten die iedere bruid moet hebben. Voorbij zijn de dagen van ondergoed, bruidslingerie is een must ,vandaag de dag zijn

tips voor de bruid

Bruidsaccessoires

Dus je hebt de trouwjurk en schoenen nu nog gewoon iets voor de finishing touch, de bruidsaccessoires die je nodig hebt. Tips voor de bruidsaccessoires

Bruidsschoenen-voor

Bruidsschoenen

Mooie en makkelijke bruidsschoenen uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Niet iedereen kan op hoge hakken lopen en niet iedereen heeft even makkelijke voeten, ook

Trends voor de bruid

Wat zijn de trends voor de bruid

De Bridal Fashion Week najaar 2018 was vol met unieke en inspirerende stukken. Een aantal trends voor 2018 zijn bruidsmutsjes en caps, splitmouwen, jurken in