Bruidsboeket met hortensia

Deze prachtige bloemen die we allemaal kennen uit de tuin van je moeder of oma, of zelfs uit jullie eigen tuin, kunnen een van de kenmerken van de zomer zijn, maar dat betekent niet dat hortensia’s het hele jaar niet prachtig zijn in een bruidsboeket. Deze ronde bloem kan ook gemengd worden met andere bloemsoorten, hij is ook super betaalbaar in de zomermaanden wanneer de kleurrijke bloemen op zijn mooist zijn. Terwijl de kosten buiten het seizoen wel stijgen, maar door zijn grote vorm, heb je minder bloemen nodig om een ​​groot statement te maken. Maar de kosten zijn niet de enige reden waarom we van hortensia’s houden. Het opnemen van deze bloemen, die bestaan ​​uit clusters van strak gepakte bloembladen. In je boeket zorgen ze voor een werkelijk verbluffend arrangement. Of je nu een strandhuwelijk of een meer formele, moderne ceremonie hebt, je kunt deze grote bloemen altijd onderdeel maken van je trouwdag. Voor een tuin bruiloft of ceremonie buiten, overweeg een weelderig boeket van hortensia’s gemengd met pioenrozen een Engelse tuinrozen. Heb je een meer klassieke ceremonie? Een combinatie van lichtgroene en witte hortensia’s ziet er perfect uit wanneer ze worden gecombineerd met heldere bladeren. En voor formele bruiloften kun je ook niet fout gaan door hortensia’s te mengen met pioenen, rozen en zelfs dahlia’s. Natuurlijk, voor een strandhuwelijk, zal een boeket van blauwe hortensia’s een van de mooiste boeketten zijn. Hortensia’s zijn er van sneeuwwit, groen, blauw, zacht tot donker roze en lila, en bourgondische rode tinten.

Hortensia’s uit de tuin

Ben je de gelukkige die trouwt wanneer de tuin vol staat met hortensia’s? Ik zou zeggen pluk ze en maak er zelf een prachtig boeket van! Als je de hortensia’s plukt uit de tuin, zet ze vooraf één dag in het water, snijd ze goed schuin af. Laat de stelen onder je bruidsboeket 10 centimeter uitsteken, zodat als het boeket klaar is, het nog op water kan staan.

Decoraties met Hortensia

Doordat ze veel volume hebben kun je prachtige decoraties maken met hortensia’s. En zeker als je trouwt in de zomer, en je deze kunt plukken uit de tuin. Zet mooie grote vazen op de tafels en neem de hortensia’s in alle kleuren om je zaal mee op te pimpen! Neem lege glazen potten, of blikken, maak er een mooi lint aan, hang deze aan de stoelen tijdens de ceremonie. Kortom deze bloem is zo veelzijdig, voor mij is het echt één van mijn favoriete!

Voorbeelden voor een bruidsboeket met hortensia

Bruidsboeket kleuren hortensia
Zoals je ziet zijn er prachtige kleuren voor hortensia’s
Bruidsboeket-blauwe-hortensia
Zo eenvoudig een bruidsboeket met blauwe Hortensia
Blauwe-groen-hortensia-bruidsboeket
Je kunt eindeloos combineren met de kleuren!
Gemengd bruidsboeket met hortensia
De hortenia kan goed worden gemengd met andere bloemen zoals: pioenrozen, Engelse rozen en bladsoorten.
Bruidsboeket-groen-wit
Een prachtig tijdloos bruidsboeket met witte en groene Hortensia
bruidsboeket-hortensia-rozen
Ook deze combinatie van wit-groene hortensia’s met witte rozen is een klassieker!
Decoratie met hortensia
Hang enkele hortensia’s aan de banken of stoelen tijdens de ceremonie.

Meer leuke artikelen