Trouwen

Vrije trouwlocatie

Voorwaarden trouwlocatie

    • Openbaarheid: de huwelijksvoltrekking dient in de openbaarheid plaats te vinden. Dit betekent dat ook niet-genodigden en mindervaliden toegang hebben tot de plechtigheid.
    • Veiligheid: alle gebouwen moeten voldoen aan de normen op het gebied van brandveiligheid. Als u op een bijzondere locatie trouwt en meer dan 50 mensen ontvangt, bijvoorbeeld bij u thuis, in een boerenschuur, een tent of in de open lucht, neem dan contact op via 14 033 met de afdeling vergunningen i.v.m. de brandveiligheid.
    • Extra kosten die gemaakt worden, bijvoorbeeld de huur van de locatie, zijn voor rekening van het bruidspaar.
    • Het bruidspaar is verantwoordelijk en aansprakelijk voor de veiligheid van de locatie.
    • De gemeente is niet aansprakelijk voor eventuele schade die aan de locatie wordt toegebracht. 

Trouwlocaties 

• De trouwzaal van het gemeentehuis
• De raadzaal van het gemeentehuis

De gemeente Leusden heeft haar gehele grondgebied aangewezen als trouwlocatie. U kunt trouwen in de trouwzaal van het gemeentehuis, maar ook in een horecagelegenheid, thuis of in de open lucht.  Als u een afspraak heeft gemaakt bij de beheerder van de locatie dan kunt u de dag en tijd ook vast reserveren bij de gemeente. Uw reservering wordt pas definitief als wij uw melding voorgenomen huwelijk hebben ontvangen.

Tarieven trouwen Leusden

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Op maandagochtend om 09.30 en 09.45 uur is het mogelijk om gratis te trouwen. Dit is alleen mogelijk als één van beide partners in Leusden woont. Het is ook mogelijk op een ander tijdstip, tijdens kantooruren, een eenvoudig huwelijk te sluiten. Voor € 150,00 krijg je een eenvoudige ceremonie waarbij alleen het bruidspaar en de getuigen aanwezig zijn. Een eenvoudige plechtigheid duurt maximaal 10 minuten. Het eenvoudige huwelijk is ook mogelijk voor bruidsparen die in een andere gemeente wonen.

Meer informatie over trouwen in Leusden

Gemeente Leusden
’t Erf 1
3831 NA Leusden
Tel: 033 4961611
Website: www.leusden.nl

Trouwleveranciers in de gemeente Leusden

BruidsmodeBruidsmode

GelegenheidskledingGelegenheidskleding

TrouwkostuumTrouwkostuum

Trouwfilm-videograafTrouwfilm-videograaf

TrouwautoTrouwvervoer

Amersfoort       Baarn       Bunnik       Bunschoten       De Bilt      De Ronde Venen       Eemnes       Houten       IJsselstein       Leusden       Lopik       Montfoort       Nieuwegein       Oudewater       Renswoude    Rhenen       Soest       Stichtse Vecht       Utrecht       Utrechtse Heuvelrug       Veenendaal       Vijfherenlanden       Wijk bij Duurstede       Woerden       Woudenberg       Zeist