Receptieboeken Gastenboeken bruiloft

Receptieboeken-gastenboeken

De leukste Receptieboeken of gastenboek

Het Gastenboek is een oude traditie die fungeert als een mooi aandenken voor na de bruiloft. Maar juist omdat het traditioneel is, betekent het niet dat je leuke veranderingen kan aanbrengen!
Tegenwoordig zijn er tal van manieren om een ​​moderne twist toe te voegen aan het gastenboek, dus geven we een paar van onze favoriete ideeën:

soorten receptieboeken

Receptieboeken worden ook vaak vervangen door een receptievaas, een DVD waar iedereen zijn persoonlijke boodschap op inspreekt, een schilderij waar de namen op verzameld worden. Kortom je kunt van alles bedenken zelfs de deur van de toilet. Kies je toch voor een receptieboek deze zijn er in verschillenden stijlen soorten en prijzen.

Hier beneden staan originele tips voor een origineel gastenboek

Een gastenboek op een tafelkleed
Koop een mooi tafelkleed, en koop textiel stiften,
erg origineel als gastenboek. Het bruidspaar zal nog jaren de boodschappen kunnen nalezen.

Kiezelstenen of schelpen als gastenboek
Kiezelsteentjes of schelpen waar gasten een leuke boodschap op kunnen schrijven, in plaats van een gastenboek. deze kan je later in een mooie glazen schaal laten pronken in je huiskamer.

Een typemachine als gastenboek
Haal je oude typemachine van de zolder, koop een mooie papiersoort, en laat de gasten hun boodschap intypen op de machine. Origineler kan haast niet.

Gastenboek op vaas
Laat bij de pottenbakker een vaas maken, en deze nog niet glazuren.
Laat iedereen een boodschap op de vaas schrijven. Later laat u de vaas glazuren, en blijvend aandenken, en een mooie vaas als decoratie voor je woonkamer.

Video boodschap
Een zuil met video waar iedereen die avond een bericht of boodschap achter kan laten voor het bruidspaar, dit kan bij binnenkomst en bij vertrek, de bruiloft-paal staat de hele avond, en met één druk op de knop wordt je boodschap opgenomen. Na afloop komen alle boodschappen op DVd, en is het een mooi aandenken van jullie bruiloftsfeest.

Laat je gasten een duimafdruk zetten in het gastenboek

Erg leuk en origineel is dit gastenboek met duimafdruk. Zet inktkussen neer met verschillende kleuren, en wat viltstiften om het geheel af te maken. Bekijk het leuke voorbeeld!!

Tuinbank als gastenboek

Investeer in een prachtig handgemaakte tuinbank, en biedt gasten de mogelijkheid om hun wensen in de bank te graveren.

 

Deel

Categorie Gastenboek

  • Gastenboek op video
  • Een dienblad als gastenboek
  •