Over ons

Na een eigen ongeregelde trouwervaring in de tijd waar internet nog niet zo populair was, heeft Margaret Tibi in 2000 besloten deze informatieve website www.trouwen-bruiloft.nl op te richten, zijnde als non profit organisatie en als doel, toekomstige trouwparen belangeloos te voorzien van cruciale informatie op het trouwgebied. Helemaal kosteloos wilde zij zo nieuwe stelletjes op weg helpen naar de voorbereiding van hun meest romantische dag het ja-woord.

Uitgegroeide hobby?

Uitgegroeid tot een van de meest populaire trouwsite van Nederland, en met 30 jaar ervaring in de trouwbranche, voorzien wij al jaren met ons kleine team meer dan 80% van alle stelletjes die gaan trouwen van recente en belangrijke informatie, leuke tips en artikelen op onze uitgebreide website en dat, ongeacht het geslacht afkomst en voorkeur.

De mogelijkheden.

Je kunt het zo gek niet bedenken, zo vind je in meer dan 2000 pagina’s boordevol artikelen, foto’s, video’s en veel tips. Wij willen ieder aanstaand paar op weg helpen hun bruiloft grondig voor te bereiden. De mogelijkheden zijn breed opgezet zodat iedere bruiloft deelnemer makkelijk alles kan vinden waar ze naar op zoek zijn. Op onze site vind je inspiratie, voorbeelden met afbeeldingen, alle soorten trouwartikelen, kleuren inspiratie, en de leukste thema’s voor je bruiloft.

No how.

Onze kleine team heeft geen universitaire opleiding CQ-marketing gevolgd ? Maar simpelweg een standaard Mavo. Gaan voor 30 jaar ervaring en expert op dit gebied, door actief deel te nemen op trouwland, kortom de volledige now how to do op toelichting, en het realiseren van een goede trouwplanning. Wij zijn niet commercieel, onze doel is jullie als toekomstig paar te helpen een geweldig huwelijk te plannen, en hoe je op een makkelijke manier op je budget kunt besparen in deze tijd van recessie.

Tips en ideeën om andere te helpen.
Mis je bepaalde informatie over bepaalde leuke artikelen, een bedrijf, of je hebt een geweldige ideeën om aan andere paren aan te raden, laat het ons weten per Mail of op onze social media site.
Tot slot Trouwen-bruiloft.nl heeft deze site opgezet voor de nieuwe aankomende generatie hippe bruiden en bruidegom.

Team T&B veel Succes!!