Huwelijksgedichten

Huwelijksgedichten

De leukste huwelijksgedichten

Gedichten voor trouwkaarten liefdesgedichten christelijke gedichten. Gedichten voor trouwen of trouwgedichten. Hier vind je een zeer uitgebreide verzameling trouwgedichten en gedichtjes veel links naar gedichten voor je Huwelijk,trouwkaarten of bedankjes. Gedichten voor het bruidspaar.Liefdes gedichten, of zomaar gedichten. Informatie en tips gedichten over trouwen.

Samen

Een toekomst bouwen, elkander vertrouwen ,gezamenlijk streven
in harmonie leven.Een groot ideaal,het lijkt zo normaal,elkaar leren kennen,alleen zijn ontwennen,begrip naar elkaar in eenheid een paar.Het leven is nemen en geven,volmaakt is de tendens,maar waar ligt de grens? neem tijd te ontdekken vind samen die plekken, maar houd ook je dromen in de tijd die gaat komen.

Het jawoord

Begint Uw avontuur het jawoord gaat nu wenken, en ’t wordt alom gehoord, De ringen gaat U schenken; dus nu allee aan boord!
Laat luidt de scheepsbel klinken, en hijs de vlag in top
De wind waait uit het zuiden, kom kies het ruime sop
Trouw zal de zon uw gids zijn, en ’s avonds gidst de maan
En mocht er ooit eens mist zijn, zet dan de misthoorn aan
Die houdt U van de rotsen ja spits gewoon uw oor
Dan zult u nimmer botsen, noch gaat uw schip teloor!
Dus aan boord nu zonder wachten, hebt saam een goede reis
En ook al stormt het in de nachten, storm brengt U niet van de wijs!

De Bruid

Kom en stap mijn leven binnen
boetseer mijn hart, mijn mond, mijn huid
Maak ruim mijn armen, zee mijn zinnen
wees strand voor mij
ik ben jouw bruid...

Het Huwelijksbootje gedicht

Ons bootje dobberde rustig op de grote oceaan.
Plotseling werd ik overboord gesmeten
en moest ik mijn eigen gang maar gaan.

Ik had geen houvast meer dreigde te zinken,
maar wilde ik de kust bereiken.
Moest ik zwemmen, mocht niet verdrinken

Soms neemt een golf me mee richting strand,
dan weer word ik terug gezogen.
Krijg zout water binnen of een hap zand.

Maar uiteindelijk zal ik de kust bereiken,
vaste grond en een hand misschien.
En dan heb jij het nakijken!

Andere sites over huwelijksgedichten

1001 Gedichten Op deze website kunt u eenvoudig een gedichtje zoeken. We hebben ze voor u gerangschikt in diverse categorieën zoals bv liefdes gedichten, vriendschap of gedachten gedichten. Ook kunt u zelf geschreven gedichtjes insturen, zodat andere het kunnen lezen. Naast elk gedichtje is er een mogelijkheid om te stemmen, Lees Meer...

Gedichten huwelijk

Nu slaat het grote uur en met ons als getuigen, Begint Uw avontuur. Uw jawoord gaat nu wenken, en ’t wordt alom gehoord. De ringen gaat U schenken; dus nu allee aan boord! Laat luidt de scheepsbel klinken, en hijs de vlag in top. De wind waait uit het zuiden, kom kies het ruime sop.Trouw zal de zon uw gids zijn, en ’s avonds gidst de maan. En mocht er ooit eens mist zijn, zet dan de misthoorn aan. Die houdt U van de rotsen ja spits gewoon uw oor. Dan zult u nimmer botsen, noch gaat uw schip teloor! Dus aan boord nu zonder wachten, hebt saam een goede reis. En ook al stormt het in de nachten, storm brengt U niet van de wijs.

Gedichtenstad huwelijksgedichten Gedichten voor je huwelijk bruiloft en trouwen

Hoe zou het zijn als iedereen kan zien hoe uniek jullie trouwdag, of de trouwdag van jullie vrienden of familie is? Dat is toch eigenlijk waarom je een feest geeft? Het kan in een bruidsgedicht.Bespaar je het doorspitten van bundels met huwelijksgedichten die allemaal niet precies op jullie van toepassing zijn. Kijk rond op de site, en ervaar waarom anderen voor een bruidsgedicht hebben gekozen!