Trouwfotograaf adinda

Hadders media video bruiloft

Hadders Media is al jaren bekend om haar professionaliteit en kwaliteit. Op jullie trouwdag krijgt de videograaf maar één kans om goede opnamen te maken, dus moet alles perfect in orde zijn. Dat vereist niet alleen de beste apparatuur, maar ook een cameraman die z’n vak verstaat en snel en goed kan anticiperen op de omstandigheden en niet zelf de aandacht trekt.

Met hun professionele videocamera’s, lenzen en topklasse (draadloze) microfoons leggen zij jullie trouwdag zo onopvallend mogelijk vast in moderne High Definition beeld- en geluidskwaliteit. Registratie met meerdere camera’s gelijktijdig behoort tot de mogelijkheden.

Na jullie trouwdag worden de opnamen zorgvuldig gemonteerd tot een trouwfilm van gemiddeld 90 -140 minuten die jullie elke keer weer zal raken. Compleet met - bij jullie passende - effecten, overgangen en achtergrondmuziek. Ook maken ze een mooi ontworpen glossy hoes voor de bewaarbox. Naast de standaard bewaarboxen hebben ze een ruim assortiment zéér exclusieve bewaarboxen, zoals zwaar verzilverd, hout, kunstleer en unieke gepersonaliseerde USB-sticks.

De technische ontwikkelingen staan niet stil. Daarom leveren zij standaard jullie trouwvideo op een moderne Blu-ray disc, met een beeldkwaliteit die tot 5x scherper is dan de inmiddels achterhaalde DVD. Omdat nog niet iedereen een Blu-ray disc kan afspelen, doen zij er een gratis versie op DVD bij. Daarmee is jullie trouwvideo klaar voor toekomst!

Hadders Media besteed zéér véél tijd én aandacht aan het maken van jullie trouwvideo. Het resultaat: Vele tevreden bruidsparen. Lees de referenties op hun site en hun weblog maar eens.

Zij werken met All-inclusive tarieven door heel Nederland en België en rekenen géén reiskosten binnen Nederland. Dus na afloop géén onaangename financiële verassingen.

Trouwen jullie in het buitenland? Ook daar hebben zij ruime ervaring mee en reizen graag met jullie mee om al vanaf het vertrek jullie bijzondere bruiloft vast te leggen.

Bel of mail ze gerust voor een vrijblijvende afspraak en het bekijken van trouwvideo’s.

Met een Full HD trouwvideo op Blu-ray disc van Hadders Media hebben jullie ongetwijfeld de mooiste herinnering aan jullie trouwdag.

Hadders Media
Druwerbrink 424
7812 TT EMMEN
Tel: 0591 - 649 617
Mobiel: 06 - 46 098 591

website

Categorie videoreportage

  • Gastenboek op video
  • Gekke sokken voor de fotoshoot
  • Trouwalbums