Kok aan huis

Thuiskok op je bruiloft met een diner aan huis

Klaas Culinair is kok aan huis en in te huren voor de mooiste dag van je leven. Alles is mogelijk, een diner aan huis of een walking dinner op je favoriete locatie. In een persoonlijk gesprek worden al jullie wensen in kaart gebracht. Aan de hand van een handig stappenplan wordt de gehele dag doorgenomen en vastgelegd zodat op de grote dag alle aandacht naar de gasten kan.

Klaas geeft aan dat het bruidspaar na de huwelijksvoltrekking veelal eerst wil toosten met een glas bubbels. Dit is ook vaak het moment dat de felicitaties van familieleden en vrienden in ontvangst worden genomen. Ondertussen serveren wij enkele amuses en de kinderen worden voorzien van een hapje en een drankje.

Na de bubbels kan er geborreld worden met daarbij een lekker hapje, ondertussen zijn ze in de keuken druk bezig het diner of walking dinner voor te bereiden. Als er geen keuken is, wordt deze zelf meegenomen. Het enige wat nodig is, is een stroomaansluiting. U hoeft echt niets te doen. De bediening dekt de tafel met mooi wit linnen en bijpassende servetten, bestek, servies, glaswerk, bloemen en kandelaars.

Op het afgesproken tijdstip wordt u door de bediening naar de tafel gebracht. Hier kan dan genoten worden van een diner zoals u dat wilt. Drie, vier, vijf of zes gangen, vis, vlees, vegetarisch met een bijpassend wijnarrangement het kan allemaal. Een avond lang buiten tafelen is gezien de temperatuur van de laatste zomers echt mogelijk. Vertrouw je het niet en wil je het zekere voor het onzekere dan helpen we je ook graag bij het vinden van de juiste overkapping.

Wil jij ook een thuiskok op je bruiloft voor een unieke beleving? Neem dan contact op met Klaas Culinair