Het blokje kaas en bitterballetje is echt niet meer van deze tijd.Ieder bruidspaar zit wel met de vraag hoe gaan we het doen met de hapjes.
De bitterballen en blokjes kaas hebben we wel gehad, en we zijn op zoek naar iets speciaals.
Nou we hebben zoveel leuke alternatieven gevonden!!
Wat dacht je van een stroopwafelkraam, of een heuse kraam met suikerspinnen, voor de zoete kauwen.
En natuurlijk de popcorn automaat, die het altijd weer goed doet. Wil je echt wat entertainment erbij? huur je de zingende ijscoman in, deze brengt al zingend de mooiste en lekkerste Italiaanse ijsjes en liedjes.
Maar ook de dessert tafels (een tafel vol met zoetigheden) in de meest mooie kleuren zijn echt van deze tijd.

Maar ook voor de hartige happers zijn er tal van originele kraampjes.

  • Zo zagen we een geweldige snackwand voorbij komen met de lekkerste hapjes die je in kan huren, deze staat geweldig, en de gasten kiezen zelf wat ze willen.
  • Of een sushi kraampje.
  • Ook de Oestermeisjes die de gasten kostelijk vermaken met het serveren van oesters aan de tafel.
    Maar ook de simpele zak friet gaat er altijd goed in bij de gasten, Je kan speciale zakken laten bedrukken met jullie namen erop.

Huur een foodtruck

Helemaal trendy zijn de food-trucks, maar je moet er wel plaats voor hebben, heb je een festival of buiten bruiloft is het natuurlijk helemaal te gek om zo’n wagen ergens neer te zetten. Maar om hem de zaal in te laten rijden minder toch. Maar ook dit is weer op te lossen, zet een paar leuke kraampjes neer in de zaal waar de gasten zelf een snack kunnen halen. Denk aan kleine pizza stukjes, ribbetjes, mini hamburger, en zo zijn er tal van kleine leuke snacks. Wees een beetje creatief, en laat de zaal eigenaar met je meedenken wat de mogelijkheden zijn.

Een salade bar

Heb je een bruiloft met een aansluitend middag feest? Denk eens aan een saladebar! Zeker in de zomer maanden, en bij buiten bruiloften een perfecte keuze, en de mogelijkheden zijn oneindig. Serveer er lekker soorten broodjes bij, of zelfs koude gekruide aardappeltjes. Zo zit er voor iedereen wel iets tussen wat hij of zij lekker vindt. En bij warm weer houd iedereen van een salade.

Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het huren voor je trouwfeest.
Heb jij nog wat originele snack tip laat het ons weten!!


Wat dacht je van een heuse snackwand in de zaal.